FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Κατρίνης: Τώρα προέχει η μάχη της κατάσβεσης. Ας σταματήσει η κυβέρνηση την επικοινωνιακή διαχείριση και τις «θριαμβολογίες»

Ημερομηνία: 06-08-2021 | Συντάκτης:

Ο Βουλευτής Ηλείας κ. Μιχάλης Κατρίνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ηλεία και πολλές περιοχές της χώρας συνεχίζουν να δοκιμάζονται και να δίνουν τη μάχη απέναντι στην πύρινη λαίλαπα που απειλεί ανθρώπινες ζωές, αφανίζει περιουσίες και κόπους μιας ζωής.

Είναι δεδομένα τα προβλήματα που αφορούν στην πρόληψη, τη δασοπυρόσβεση, την έλλειψη μέσων και προσωπικού.

Αυτή την ώρα όμως προέχει να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι πυρκαγιές, να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης, να προστατευθεί η ζωή των πολιτών και η περιουσία τους.

Είμαι όμως υποχρεωμένος να επισημάνω ότι εικόνες όπως αυτή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη να δίνει συνεντεύξεις, με φόντο τους καπνούς και το φλεγόμενο τοπίο στην Ηλεία, θριαμβολογώντας για την ετοιμότητα της κυβέρνησης και το αποτέλεσμα, όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές.

Η κυβέρνηση και οι υπουργοί της, σε αυτή τη συγκυρία, θα πρέπει να μιλούν λιγότερο, να μην προκαλούν, να αποφεύγουν τις θριαμβολογίες και τις συνεντεύξεις και να επικεντρωθούν στο συντονισμό και στην επίλυση των προβλημάτων.

Γιατί υπάρχει ήδη μεγάλη και συσσωρευμένη οργή από τους πολίτες αλλά και από τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη, κάτω από αντίξοες συνθήκες, στα μέτωπα της φωτιάς.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος