FOLLOW US: facebook twitter

Μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία και τραγούδια από τον Όμιλο Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών

Ημερομηνία: 13-08-2019 | Συντάκτης:

Μία βραδιά γεμάτη χρώματα, εικόνες, νοσταλγία και τραγούδια είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι παρευρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στην εκδήλωση «ΣΑΝ ΠΑΛΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ» του Ομίλου Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών στην παλιά αγορά, οδό Καρκαβίτσα Λεχαινών.

Μικροί και μεγάλοι σιγοτραγούδησαν γνωστά τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα, τη ξενιτειά, τη φτώχεια τις μικρές λύπες και καημούς των ανθρώπων, γνήσια ελληνικά τραγούδια βγαλμένα από τη ζωή του κάθε ένα Έλληνα ξεχωριστά. Τα ρεμπέτικα τραγούδια που “σέρνουν” τη ψυχή μαζί τους και αποτελούν πετραδάκια για να μην χάσουν το δρόμο που οδηγεί στο παρελθόν.

Η μεγάλη ποικιλία του ρεπερτορίου της ρεμπέτικης κομπανίας, Καλαμάτας σε συνδυασμό με την άρτια εκτέλεση των τραγουδιών από δεξιοτέχνες μουσικούς, αποτέλεσε και φέτος εγγύηση για μία όμορφη ρεμπέτικη βραδιά, αναβιώνοντας γνωστά και αγαπημένα τραγούδια  των μεγάλων δημιουργών της ρεμπέτικης μουσικής. Μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός στην περιοχή και που διοργάνωσε για ακόμα μια χρονιά με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ο Όμιλος Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών, το Δ.Σ. του οποίου απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος