FOLLOW US: facebook twitter

Μια τυχαία συνάντηση με βαρύνουσα σημασία

Ημερομηνία: 12-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για διάφορα θέματα, για την Ηλεία και όχι μόνο, είχε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, σε μια τυχαία συνάντηση στην Αθήνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη. Οι δυο τους βρέθηκαν συμπτωματικά στον ίδιο χώρο και βεβαίως δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, γιατί πάντα θα υπερισχύει ο πολιτικός πολιτισμός, οι εποχές αλλάζουν, τα κόμματα ανανεώνονται και οι προκλήσεις είναι πάντα εδώ.

Στην κουβέντα που είχαν, σε πολύ φιλικό και χαλαρό κλίμα, αναφέρθηκαν βεβαίως στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές και στο νέο όνομα του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να ενημερωθεί από τον κ.Κοροβέση για τα τεκταινόμενα στην Ηλεία αλλά και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και σαφώς όχι μόνο στην πολιτική διάσταση των πραγμάτων, στις εκλογές βουλευτικές και αυτοδιοικητικές, αλλά κυρίως στην ουσία τους, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα.

Η συζήτηση ήταν πολύ εποικοδομητική και καμιά φορά το τυχαίο είναι και καλύτερο γιατί η… ατζέντα είναι αυθόρμητη και χωρίς πρωτόκολλα… Φυσικά ο κ. Κοροβέσης δεν έχασε την ευκαιρία να προσκαλέσει τον κ. Ανδρουλάκη στον Κακόβατο και να τύχει της φιλοξενίας του…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος