FOLLOW US: facebook twitter

Μια νέα Παιχνιδοθήκη στη Δαφνιώτισσα από την Συμπολιτεία Ολυμπίας και την Πολιτεία Ήλιδας-Ολυμπίας

Ημερομηνία: 19-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Για την δημιουργία μιας νέας Παιχνιδοθήκης, τα μέλη της Συμπολιτείας Ολυμπίας σε συνεργασία με την Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στη Δαφνιώτισσα.

Από νωρίς τα παιδιά του χωριού ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφνιώτισσας για να βρίσκονται στα γραφεία του Συλλόγου περιμένοντας με ανυπομονησία τον …Άγιο  Βασίλη να έρθει νωρίτερα στο χωριό τους.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Διονύσης Λιακόπουλος με τα μέλη του Συλλόγου, δρομείς του Δρόμου Εκεχειρίας από το χωριό αλλά και τα παιδιά του χωριού υποδέχθηκαν τα μέλη της Συμπολιτείας και της Πολιτείας. Ο κ. Λιακόπουλος αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Ομίλου, τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ενισχυθεί η παιχνιδοθήκη. Στον πρόεδρο και στον Πολιτιστικό Σύλλογο δόθηκαν αναμνηστικά από τον Δρόμο Εκεχειρίας 2019. Κάθε χρόνο οι κάτοικοι της Δαφνιώτισσας υποδέχονται με τοπικά καλούδια τους δρομείς της Εκεχειρίας.

Οι ΠΑΙΧΝΙΔΟΘΗΚΕΣ λειτουργούν κατά το πρότυπο των δανειστικών βιβλιοθηκών- επισήμανε η πρόεδρος της Συμπολιτείας κ. Σ. Χίντζιου Κοντογιάννη-  μόνο που το αντικείμενο του δανεισμού δεν είναι μόνο βιβλία αλλά παιχνίδια  που προσφέρουν πολίτες, από εκείνα που είναι… ξεχασμένα στην αποθήκη ή το πατάρι του σπιτιού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος