FOLLOW US: facebook twitter

«Μια φορά κι έναν… νεκρό»!: Θεατρική παράσταση από το ΓΕΛ Λεχαινών στο σινέ ΑΣΤΡΟΝ με μαύρη κωμωδία

Ημερομηνία: 14-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Οι απόφοιτοι της Β’ Λυκείου Λεχαινών παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση: “Μιά φορά και έναν… νεκρό”, ένα έργο δικής τους δημιουργίας, με απώτερο στόχο την ψυχαγωγία σας! Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία, η οποία θα θίξει πτυχές της καθημερινότητας.

Ο θάνατος του Λέοντος Μίδα “καλεί” τον διάσημο ιδιωτικό ερευνητή, Φίλιπ Χάρο, στην έπαυλή του. Ο ντετέκτιβ βλέπει μπροστά του έναν ολοφάνερο φόνο και έρχεται αντιμέτωπος με τη χήρα, που διεκδικεί με νύχια και με δόντια την περιουσία, την κόρη του θύματος που επιθυμεί τη δικαίωση, την απρόσμενη εμφάνιση των ανιψιών του θύματος, την οικονόμο της έπαυλης, που κάνει οικονομία στην καλοσύνη, την όμορφη και νεαρή γιατρό, που “ξέρει” να παίρνει την πίεση και τον συμβολαιογράφο που είναι πανταχού παρών! Ανάμεσά τους, η ύπουλη γραμματέας! Σχολιαστές της κατάστασης αυτής, ο νεκρός Λέων Μίδας και η Ρεγγίνα Μίδα, με μια διάσημη guest πνευματική εμφάνιση!

Μια ιστορία που ακροβατεί ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, την αλήθεια και το ψέμα, τα “θέλω” και τα “μπορώ”… Υποσχέσεις που καταλύονται στο όνομα του πλούτου και όλα ξεκινούν, “Μια φορά κι έναν… νεκρό!”.

• Είσοδος για ενήλικες: 5€

• Είσοδος για παιδιά έως 10 ετών: 3€

•Τηλέφωνο κράτησης θέσεων: 6934002662


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος