FOLLOW US: facebook twitter

Μία αλλαγή στον ανασχηματισμό του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Μία αλλαγή επεφύλασσε ο ανασχηματισμός στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς ο δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο τη θητεία των τεσσάρων από τους πέντε αντιδημάρχους που είχε ορίσει.

Η αλλαγή αφορά τη ΔΕ Αλιφείρας, όπου στη θέση του Βασίλη Δημητρακόπουλου ορίστηκε σε θέση έμμισθου αντιδημάρχου ο Κώστας Τσαρουχάς. Έμμισθος αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πολιτικής Προστασίας παραμένει ο Γιάννης Δάγκαρης, εκ των εμπειρότερων στελεχών της παράταξης, ενώ στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονται ο ηλεκτροφωτισμός, η ύδρευση, η διαχείριση των αδεσπότων και η αγροτική οδοποιία στη ΔΕ Σκιλλούντος. Επίσης, εξουσιοδοτείται να υπογράφει χρηματικά εντάλματα του δήμου.

Έμμισθος Αντιδήμαρχος Τεχνικών & Διοικητικών Υπηρεσιών παραμένει η Κωνσταντίνα Στρουμπάκου, ενώ μεταξύ των αρμοδιοτήτων της είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων, η Καθαριότητα και η ανακύκλωση στη ΔΕ Σκιλλούντος, τα θέματα παιδείας, παιδικών χαρών και αθλητικών εγκαταστάσεων.

Αντιδήμαρχος με ευθύνη της ΔΕ Ανδρίτσαινας για έναν ακόμα χρόνο παραμένει ο Μιλτιάδης Γεωργακόπουλος, έχοντας την ευθύνη της ύδρευσης και στη ΔΕ Αλιφείρας.

Αντιδήμαρχος Αγροτικών Θεμάτων του δήμου παραμένει ο Παναγιώτης Γριβάκης, ο οποίος ορίζεται επίσης αρμόδιος σαγια την ανακύκλωση, για την αντιπλημμυρική προστασία των καλλιεργητικών εκτάσεων και τη δημιουργία και συντήρηση υποδομών στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή.

Αναπληρωτής δημάρχου ορίστηκε ο Γιάννης Δάγκαρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος