FOLLOW US: facebook twitter

Με Χριστοδουλόπουλο ο Στ. Μουζάκης και η Γ. Χαλικιοπούλου με την Δημοτική παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα»

Ημερομηνία: 20-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την υποψηφιότητα της κας Γεωργίας (Γωγώς) Χαλικιοπούλου και του Σταύρου Μουζακη  με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές  ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί τους, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κος Χριστοδουλόπουλος: «Ο εθελοντισμός και η ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπο, αποτελεί ένα εκ των βασικών συστατικών πάνω στο οποίο από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου  έχω βάλει ως πρώτιστο στόχο και με αυτόν θα συνεχίσω να πορεύομαι. Για το λόγο αυτό είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ένα πρόσωπο όπως η Γωγώ Χαλικιοπούλου, με πλούσια εθελοντική και κοινωνική δράση, αποφάσισε να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του δημοτικού συνδυασμού μας. 

Η Γωγώ Χαλικιοπούλου αποτελεί ένα πρόσωπο που εργάζεται εθελοντικά σε όποιον τομέα κι αν της έχει ζητηθεί, είτε από τον Ερυθρό Σταυρό είτε από τους συλλόγους στους οποίους συμμετέχει, προκειμένου η ίδια να συμβάλλει στη βελτίωση διαβίωσης των πολιτών της Αμαλιάδας.

Την καλωσορίζω στην Δημοτική μας παράταξη, ευχόμενος καλή επιτυχία!».

Από την πλευρά της η κα Χαλικιοπούλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ούσα μέλος σε διάφορες εθελοντικές ομάδες με κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, δεν θα μπορούσα να μείνω αδρανής, βλέποντας την ουσιαστική βοήθεια του Δήμου τα τελευταία πέντε χρόνια.

Θέλοντας  κι εγώ με τη σειρά μου να βάλω ένα λιθαράκι σ’ όλη αυτή την προσπάθεια  θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές  ».

Παράλληλα χαιρετίζοντας την υποψηφιότητα του Σταυρού Μουζακη ο δήμαρχος τόνισε  : «Αποτελεί για εμένα χαρά και τιμή που με εμπιστεύεται ένας άνθρωπος της αγοράς, όντας ο ίδιος γόνος γνωστής οικογένειας που διατηρεί εδώ και δεκαετίες βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων στον Δήμο Ήλιδας.

Νέοι άνθρωποι σαν το Σταύρο Μουζάκη μπορούν να προσδώσουν πολλά στην προσπάθεια που καταβάλλουμε, προκειμένου να αλλάξουμε την πόλη μας και να την μετατρέψουμε σε μια σύγχρονη και φιλική πόλη.Μ’ αυτούς τους ανθρώπους κοντά μας, είμαι σίγουρος πως το έργο που έχουμε ξεκινήσει την τελευταία πενταετία θα συνεχιστεί.

Τον καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη και του εύχομαι καλή επιτυχία!»  

Από την πλευρά του ο κ. Σταύρος Μουζάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Βασικός μου στόχος είναι να αλλάξει νοοτροπία το δυναμικό της πόλης, προκρίνοντας λύσεις πράσινης ανάπτυξης, πάνω σε στέρεες βάσεις. Μέλημά μου να είναι το κοινό συμφέρον, μέσω αλληλοβοήθειας και εθελοντικής προσφοράς.

Συστρατεύομαι στο όραμα της Δημοτικής αρχής να αλλάξει τα δεδομένα και σίγουρα αυτό το έργο που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να μείνει στη μέση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος