FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Γ. Λιατσή με οδηγούς Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών: Μέχρι τέλος της εβδομάδας σε ομαλούς ρυθμούς η αποκομιδή

Ημερομηνία: 23-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Διαβεβαιώσεις ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τα απορριμματοφόρα που έχουν υποστεί βλάβες θα έχουν επισκευαστεί και θα τεθούν και πάλι σε κυκλοφορία, έδωσαν χθες ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής και ο αν. προϊστάμενος του τμήματος Καθαρισμού και κοινοχρήστων χώρων Σάκης Γιαννόπουλος.

Στη διάρκεια συνάντησης που είχαν με τους οδηγούς της υπηρεσίας Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών, ο κ. Λιατσής τόνισε πως σύντομα τα αυτοκίνητα θα «επιστρέψουν» στην κυκλοφορία σε καλή κατάσταση οπότε και θα σταματήσουν οι διαμαρτυρίες των πολιτών για τις καθυστερήσεις στην αποκομιδή. «Είχαμε μια άκρως εποικοδομητική συνεργασία με τους μόνιμους οδηγούς του δήμου που μαζί με τον κ. Γιαννόπουλο κάνουν ότι μπορούν παρά τη στενότητα που έχουμε σε απορριμματοφόρα και τις δυσκολίες στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Θα κάνει ο καθένας ότι μπορεί, αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες του και εξαντλώντας τις ικανότητες του, προκειμένου το επόμενο διάστημα να συνεχιστεί απρόσκοπτα η αποκομιδή».

Ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στον καθημερινό αγώνα των εργαζομένων, τονίζοντας ότι δυστυχώς από μια συγκυρία έφτασαν στο σημείο να μην έχουν αυτοκίνητα για την αποκομιδή. «Θεωρώ ότι μέχρι τέλος εβδομάδος, σε μεγάλο βαθμό θα έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες και ζητώ την κατανόηση κόσμου. Πιστεύω ότι σε λίγες μέρες όλα θα έχουν μπει σε ομαλούς ρυθμούς και δεν θα έχουμε πρόβλημα με την αποκομιδή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος