FOLLOW US: facebook twitter

Mexican Open: Στον τελικό ο Τσιτσιπάς

Ημερομηνία: 20-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο εκπληκτικός Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Λορέντζο Μουζέτι και θα διεκδικήσει αύριο (05.00) στο Ακαπούλκο τον έκτο τίτλο στην καριέρα του! Μετά από μια πολύ θεαματική αναμέτρηση, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε τη νίκη με 6-3, 6-1 επί του 19χρονου Ιταλού (Νο.120) για να κλείσει μεγάλο ραντεβού με τον Σάσα Ζβέρεφ στον τελικό του Mexican Open. Ο 23χρονος Γερμανός άφησε εκτός με 6-4, 7-6(5) τον συμπατριώτη του Ντόμινικ Κέπφερ.
Ο Μουζέτι είχε τρελάνει κόσμο αυτή την εβδομάδα με τις εμφανίσεις του στο Ακαπούλκο, όμως ο Στέφανος εμφανίστηκε σοβαρός από το ξεκίνημα του αγώνα και δεν του άφησε περιθώρια για… νέα όνειρα. Πήρε κεφάλι αρκετά νωρίς (3-1), παρότι ο νεαρός μπήκε δυνατά στον αγώνα, και παίζοντας εξαιρετικό τένις έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του. Αν και αντιμετώπισε πρόβλημα στους κοιλιακούς (μην ξεχνάμε ότι έπαιξε επτά σερί ματς προερχόμενος από τα προημιτελικά), ο Μουζέτι στάθηκε πολύ καλά και στο δεύτερο σετ. Είδαμε, μάλιστα, και υψηλού επιπέδου τένις!
Ο Στεφ, όμως, είναι για την ώρα μια κλάση ανώτερος, οπότε με το μπρέικ που σημείωσε στο έβδομο γκέιμ (4-3) δεν δυσκολεύτηκε στη συνέχεια να καθαρίσει την πρόκριση. Χρειάστηκε συνολικά 79 λεπτά. Μετά από πέντε χαμένους τελικούς στην κατηγορία αυτή, θα προσπαθήσει να κατακτήσει το πρώτο του 500άρι και η αλήθεια είναι πως θεωρητικά έχει το πάνω χέρι κόντρα στον Ζβέρεφ. Σε έξι αναμετρήσεις, βλέπετε, μετράει πέντε νίκες και, μάλιστα, συνεχόμενες! Θα είναι ο 13ος τελικός καριέρας για τον Στέφανο και ο πρώτος για φέτος.
Πηγη: sdna.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος