FOLLOW US: facebook twitter

Μεταβιβάστηκε το ακίνητο στην Ωλενα: Υπεγράφησαν τα συμβόλαια από το Δήμαρχο Πύργου

Ημερομηνία: 26-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τα συμβόλαια μεταβίβασης του ακινήτου που βρίσκεται στην ΤΚ Ωλένης, το οποίο η τοπική κοινότητα χρησιμοποιεί ως πολιτιστικό κέντρο, υπέγραψαν στο  συμβολαιογραφείο της κας Μαρίας Ιωάννας Κουνετά ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής και ο κ. Γεώργιος Ντινάκης.

Η απόκτηση του ακινήτου αυτού αποτελούσε χρόνιο αίτημα και επιθυμία των κατοίκων της περιοχής και ιδιαίτερα του πολιτιστικού συλλόγου «Η Ωλένη» που παρουσιάζει αξιόλογη πολιτιστική δράση τα τελευταία χρόνια.

Στην υπογραφή των συμβολαίων παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΤΚ κ. Λύσανδρος Παπαδόπουλος και ο Δικηγόρος και Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου κ. Νικόλαος Λαϊνόπουλος.

Ο Δήμαρχος μίλησε για την προσφορά του κ. Ντινάκη να μεταβιβάσει το ακίνητο του, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν ευπατρίδη του τόπου του που έδωσε κάτι που του ανήκει για το καλό του χωριού του. «Εγώ και ο πρόεδρος του χωριού είμαστε απλά μεσολαβητές της προσφοράς ενός ανθρώπου που έχει την καταγωγή του από την Ωλενα και τον ευχαριστούμε πολύ» είπε ο κ. Λιατσής και με τη σειρά του, ο κ. Ντινάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο τονίζοντας ότι είναι ο μοναδικός που ενδιαφέρθηκε για το χωριό του μαζί με τον πρόεδρο.

Ο κ. Λύσανδρος Παπαδόπουλος, χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη στιγμή αυτή για το χωριό και την τοπική κοινωνία. «Οι υπογραφές του ακινήτου Ντινάκη σηματοδοτούν την πορεία, το παρόν και το μέλλον του χωριού μας και πιστεύω ότι ο δήμαρχος έδειξε εμπράκτως ότι αγαπάει όχι μόνο τον Πύργο αλλά και την Περιφέρεια. Ευχαριστούμε πολύ και τον κ. Ντινάκη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος