FOLLOW US: facebook twitter

Μετατίθεται για το Σάββατο η προγραμματισμένη για την Παρασκευή πρεμιέρα της Θεατρικής Ομάδας «ΕρασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 10-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Έκτακτη ανακοίνωση

Αγαπητοί φίλοι

Η ομάδα μας σήμερα αποχαιρετά τον Πατέρα των φίλων μας ηθοποιών Σταύρου και Ρένας Πολλάτου. Ο Γιώργος Πολλάτος έφυγε χτες στα χέρια του γιου του Σταύρου στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Ο Γιώργος Πολλάτος ήταν ένας «Κύριος»! Πέρα από μια υπέροχη και αγαπημένη οικογένεια, αγωνίστηκε με αξιοπρέπεια σε όλους τους «στίβους» της ζωής. Δεν ήξερε τι σημαίνει η λέξη μίσος. Νοιαζόταν για την Πόλη μας. Δεν ξεχώριζε τους ανθρώπους σε φίλους και εχθρούς. Ήταν ένας Δημοκράτης που σεβόταν την διαφορετική άποψη του διπλανού του. Ήταν υπεύθυνος και έφερνε σε πέρας κάθε τι που έκανε με επιτυχία. Δίδαξε στα παιδιά του την αγάπη για τον διπλανό και την υπευθυνότητα.

Η ομάδα μας λοιπόν θέλοντας να τιμήσει τον «άνθρωπο», σύζυγο, πατέρα, παππού Γιώργο Πολλάτο , αλλά και να συμπαρασταθεί στα παιδιά του και ηθοποιούς μας Σταύρο και Ρένα , αναβάλλει την Πρεμιέρα του έργου μας «Ράφτης Κυριών» για το Σάββατο 12/1/2018 αντί της Παρασκευής που έχει ανακοινωθεί.
Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Καλό Παράδεισο Γιώργο.

Σας ζητάμε συγγνώμη και σας ευχαριστούμε.

Υ.Γ παρακαλούμε τους δεκάδες φίλους που έχουν ήδη κλείσει θέση για την Παρασκευή να επικοινωνήσουν μαζί μας για να ανανεώσουν την κράτηση τους


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος