FOLLOW US: facebook twitter

Μέσα σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα οι σχολικοί αγώνες ποδοσφαίρου διεξήχθησαν στο γήπεδο Καλλικώμου του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Ημερομηνία: 03-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

Την εκ νέου διοργάνωση του μαθητικού φεστιβάλ δημιουργικής έκφρασης, προανήγγειλε ο Δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος

Μέσα σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα διεξήχθησαν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Καλλικώμου δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, οι αγώνες ποδοσφαίρου Λυκείων της Ηλείας, στα πλαίσια του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Επιτροπή Σχολικών Αγώνων.

Στους σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου που έγιναν στο Καλλίκωμο, συμμετείχε σημαντικός αριθμός αθλητών.

από τα Λύκεια Κρεστένων, Ζαχάρως και Πύργου, υπό τα διαρκή χειροκροτήματα αλλά και τη συμπαράσταση από εκατοντάδες συμμαθητές τους.

Στο γήπεδο Καλλικώμου διεξήχθησαν οι αγώνες μεταξύ των ΓΕΛ Κρεστένων και Ζαχάρως, καθώς και του 1ου ΕΠΑΛ Πύργου με το αντίστοιχο σχολείο των Κρεστένων.

Εκ μέρους των αρμοδίων συντελεστών για τη διεξαγωγή των σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου, εκφράστηκαν ευχαριστίες προς το Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς και τους υπόλοιπους ΟΤΑ του Νομού, για την παραχώρηση των γηπέδων κάτω από δύσκολες συνθήκες, τη στιγμή που υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αθλητές και φιλάθλους για τη συμμετοχή τους στη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Σημειωτέον πως από την Ηλεία στους σχολικούς αγώνες συμμετέχουν τουλάχιστον 18 Λύκεια, ενώ πέρα από τα μπόνους που μπορεί να πάρει μία ομάδα, προχωράει στην τελική φάση σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Συγχρόνως τα παιδιά μπορούν να αθληθούν, να νιώσουν τη χαρά του αθλητισμού και να λατρέψουν το άθλημα που κάνουν, το ποδόσφαιρο.

Δήλωση Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Σάκη Μπαλιούκου για τους σχολικούς αγώνες

Αναφορικά με τους σχολικούς αγώνες ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, ανέφερε τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας διότι φιλοξενούμε σχολεία που συμμετέχουν στους σχολικούς αγώνες. Οι αγώνες στα γήπεδα θα είναι διαρκείας και θα αξιοποιηθούν όλες οι εγκαταστάσεις, το κλειστό γυμναστήριο, ενώ δεν θα χρησιμοποιηθεί το ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου της Κρέστενας, διότι ακόμα είναι υπό κατασκευή.

Ο Δήμος έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διεξαγωγή των σχολικών αγώνων, διέθεσε το λεωφορείο προκειμένου να μεταφερθούν οι μαθητές από τα Σχολεία της έδρας στο Καλλίκωμο και συγχρόνως έχει διαθέσει το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι με τον απινιδωτή, προκειμένου να διαφυλάξουμε την υγεία των παιδιών, γιατί βλέπουμε τελευταία διάφορα περιστατικά τα οποία δεν μπορούν να εξηγηθούν και μας δημιουργούν τεράστια ανησυχία, για την υγεία των παιδιών μας. Εύχομαι στα παιδιά να περάσουν όμορφα και να μείνει σε αυτά μια όμορφη εμπειρία.

Και να τα προσκαλέσουμε στο μαθητικό φεστιβάλ δημιουργικής έκφρασης των σχολείων που γινόταν κάθε Απρίλιο στο δήμο μας και το οποίο είχαμε διακόψει λόγω Covid. Θα το επαναλάβουμε φέτος μετά την απαλλαγή μας από τον φόβο του κορωνοιού. Τους περιμένουμε λοιπόν να γεμίσουν το δήμο και την πόλη μας με τα χαμόγελά τους και τις χαρούμενες φωνές τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος