FOLLOW US: facebook twitter

«Μερικοί καλοί άνθρωποι»

Ημερομηνία: 27-02-2025 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Τη δική του… Golden Visa με την ονομασία «χρυσή κάρτα» (gold card) προτείνει ο Ντόναλντ Τραμπ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης της άδειας παραμονής στις ΗΠΑ με την καταβολή 5 εκατ. δολαρίων ακόμη και σε Ρώσους ολιγάρχες,.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε συγκεκριμένα από το Οβάλ Γραφείο στον Λευκό Οίκο ότι «θα πουλήσουμε και χρυσές κάρτες».

 «Έχουμε την πράσινη κάρτα. Αυτή τώρα θα είναι μια χρυσή κάρτα. Θα βάλουμε μια τιμή σε αυτή την κάρτα περίπου 5 εκατ. δολαρίων, και αυτό θα δίνει προνόμια πράσινης κάρτας, συν ότι θα ανοίγει τον δρόμο προς την ιδιότητα του Αμερικανού πολίτη. Και πλούσιοι άνθρωποι θα έρχονται στη χώρα μας αγοράζοντας αυτή την κάρτα», είπε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

Ερωτηθείς αν θα σκεφτόταν να πουλήσει κάρτες σε Ρώσους ολιγάρχες, ο Τραμπ απάντησε: «Ναι, πιθανώς. Ξέρω μερικούς Ρώσους ολιγάρχες που είναι πολύ καλοί άνθρωποι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

olympia