FOLLOW US: facebook twitter

Μελωδίες Χριστουγέννων: Σήμερα η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ελληνικού Ωδείου Πύργου

Ημερομηνία: 19-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, παρουσιάζει το Ελληνικό Ωδείο Πύργου σε συνδιοργάνωση με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Πύργου, σήμερα Τετάρτη, στις 8 το βράδυ στο θέατρο Απόλλων.

Η  επιθυμία όλων, μαθητών, καθηγητών και της Δ.νσης του Ωδείου,  γίνεται  πράξη για να βρεθούμε όλοι μαζί  και να γιορτάσουμε μελωδικά τα Χριστούγεννα, με την ελπίδα αυτό το μουσικό γεγονός να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη μας, μιας και η περιοχή μας έχει  ανάγκη ποιοτικών και ξεχωριστών καλλιτεχνικών γεγονότων.

Στο πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλον τον κόσμο, καθώς και γνωστά κλασσικά κομμάτια.

Συμμετέχουν μουσικά σύνολα από καθηγητές και σπουδαστές, το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι & η Παιδική – Εφηβική Χορωδία του Ωδείου με συνοδεία πιάνου, η Χορωδία του Βυζαντινού Εργαστηρίου, ο σολίστ πιάνου Ευστάθιος Παπαδιαμαντόπουλος, η mezzo soprano Ολίνα Παναγιωτακοπούλου, στο σαντούρι η Παναγιώτα Γεωργοπούλου.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης θα αποτελέσει η απονομή τιμητικής διάκρισης  στον  Παναγιώτη Δασιό, επιφανή συμπολίτη μας, και νομικό και επί σειρά ετών επιτυχημένου μέλους και προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η βραδιά θα τελειώσει με  εκπλήξεις και κεράσματα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Ωδείου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος