FOLLOW US: facebook twitter

Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα νεκρών στην εθνική μας «καρμανιόλα»-Νεκρή 26χρονη έγκυος σε τροχαίο στο Ψάρι!

Ημερομηνία: 15-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

-Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των νεκρών στην εθνική μας «καρμανιόλα» Πατρών – Πύργου!


Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Μία ακόμα τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στην εθνική «καρμανιόλα» της Πατρών-Πύργου, καθώς η 26χρονη Ελευθερία Γεωργοπούλου, η οποία μάλιστα ήταν 6 μηνών έγκυος, άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, ύστερα από θανατηφόρο δυστύχημα μετά τα φανάρια της Βάρδας, κοντά στο Ψάρι! Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου ο σύζυγός της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη 26χρονη κατάγεται από χωριό της Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, λίγο πριν από τις 6:30μ.μ. το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος οδηγούσε, και το 5χρονο παιδί τους, με κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με φορτηγό που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, η άτυχη Ελευθερία υπέστη θανάσιμο τραυματισμό, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, διαλύθηκε ολοσχερώς. Ο τραυματισμένος σύζυγός της διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βάρδας κι από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στον Πύργο, ενώ το ανήλικο παιδάκι διακομίστηκε επίσης στο ΚΥ Βάρδας με ιδιωτικό όχημα και από εκεί αναμενόταν να διακομιστεί στο Καραμανδάνειο για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.

Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα της ΠΥ Λεχαινών για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες στα δύο οχήματα. Η κυκλοφορία διεκόπη προσωρινά και ρυθμίστηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Ήλιδας, οι οποίοι διενεργούν και την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

Φωτογραφικό Υλικό: π. Ιωάννης Κούγιας & Β. Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος