FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Κρέστενα για τα παιδιά: Ο Άγιος Βασίλης χάρισε δώρα και χαμόγελα!

Ημερομηνία: 30-12-2019 | Συντάκτης:

Από κόσμο, μικρούς και μεγάλους πλημμύρισε η κεντρική πλατεία των Κρεστένων το Σάββατο το απόγευμα στην μεγάλη Χριστουγεννιάτικη και Πρωτοχρονιάτικη γιορτή, όπου τα παιδιά διασκέδασαν και πέρασαν μια υπέροχη γιορτινή μέρα. Την εκδήλωση διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία η τοπική κοινότητα μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών Κρεστένων υπό την αιγίδα του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, με την βοήθεια των χορηγών τους, καταστημάτων της πόλης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Όλα τα παιδάκια διασκέδασαν με χορευτικά δρώμενα και παιχνίδια μαζί με την δασκάλα χορού Δήμητρα Μπέρτσου και τον  Χάρη Διαμαντόπουλο, ζωγράφισαν τα προσωπάκια τους με το εργαστήριο του face painting με την Γεωργία Αρβανίτη και γεύτηκαν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές χορηγία από τους φούρνους και τα super market των Κρεστένων. Την γιορτή πλαισίωσαν οι μαθητές της Ά Λυκείου Κρεστένων με χειροποίητες κατασκευές στο Χριστουγεννιάτικο bazaar τους!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο Άγιος Βασίλης που έφτασε στο χώρο της γιορτής όχι με το έλκηθρο του αλλά με… νταλίκα, μοίρασε δωράκια σε όλα παιδάκια, φωτογραφήθηκε μαζί τους στο σπίτι του Άι- Βασίλη και χάρισε χαρά και πολλά χαμόγελα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, περιλαμβάνεται η Alexandra Arvaniti, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Οι διοργανωτές ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο, με υγεία και αγάπη, ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς τους καθώς και τον Κώστα Δημητρακόπουλο που εθελοντικά έστησε το σπίτι του Αϊ Βασίλη και τον πρόεδρο των Διάσελων Κώστα Βασιλακόπουλο που μετέφερε τον Αϊ Βασίλη στην  Κρέστανα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, άτομα κάθονται και παιδί

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος