FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλη σύσκεψη σήμερα των αγροτών της Ηλείας στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεταποιημένων Οπωροκηπευτικών Ν. Ηλείας

Ημερομηνία: 28-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Για ενημέρωση και προβολή των αγροτικών θεμάτων του νομού, καλεί σήμερα Παρασκευή σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας στις 7.30 το απόγευμα, όλους τους αγρότες της Ηλείας ο Αγροτικός  Συνεταιρισμός Μεταποιημένων Οπωροκηπευτικών Ν. Ηλείας.

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται οι Δηλώσεις ΟΣΔΕ 2020, Ασφαλιστικά και Φορολογικά θέματα αγροτών, συζήτηση για το Νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, ενημέρωση για το τρίτο έτος υλοποίησης προγράμματος ελαιολάδου και γενικότερα προτάσεις για τα αγροτικά προβλήματα.

Επίσης προτάσεις θα υπάρξουν για την αναδιάρθρωση της κορινθιακής σταφίδας, τις αποζημιώσεις των παραγωγών για τις ζημιές στις καλλιέργειες, τις συνδεδεμένες ενισχύσεις βιομηχανικής τομάτα, το κόστος παραγωγής , τους ΤΟΕΒ και τα δημόσια κτήματα.

Όπως επισημαίνει ο Αγροτικός Συνεταρισμός, η παρουσία όλων των αγροτών είναι απαραίτητα. «Επιτέλους πρέπει οι αγρότες να αφήσουν το παρελθόν και να ενωθούν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος