FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλη συγκέντρωση από τη Λαική Συσπείρωση και τον υπ. Δήμαρχο Πύργου Χρήστο Γιάνναρο: «Την Κυριακή να ρίξουμε το κόκκινο της ελπίδας στην κάλπη!»

Ημερομηνία: 25-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Κάλεσμα προς όλους, να στείλουν μήνυμα ελπίδας, ότι μπορεί ο λαός να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα μπρος, απεύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Χρήστος Γιάνναρος, στη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Δικαστηρίων.

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του ανέφερε: «Το πραγματικό δίλημμα μπροστά στις τέσσερις κάλπες την επόμενη Κυριακή είναι, αν θα συνεχίσει ο λαός μας στον γνώριμο, τον αντιλαϊκό δρόμο, να μετρά θυσίες, να βλέπει τα χειρότερα μπροστά του, ή θα κάνει το βήμα. Το αποφασιστικό βήμα. Στην κατεύθυνση της αντεπίθεσης.

Καταδικάστε τις κυβερνητικές πολιτικές που σας οδήγησαν στη φτωχοποίηση και καταψηφίστε τους τοπικούς εκφραστές τους που τις υλοποίησαν χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Ξεκάθαρα σας λέμε ότι θα ασκήσουμε στάση αντιπολίτευσης σε ό,τι μαυρίζει τη ζωή και την καθημερινότητα του λαού, απέναντι στην όποια Κυβέρνηση, απέναντι και στην Περιφέρεια διεκδικώντας αυτά που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Στις λίγες ώρες που απέμειναν μέχρι την Κυριακήνα δώσουμε τη μάχη ώστε η «Λαϊκή Συσπείρωση» να αναδειχθεί σε ισχυρή δύναμη στο Δήμο Πύργου. Με ισχυρό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμους και Περιφέρεια μπορούμε να κάνουμε την πραγματικά διαφορά. Την Κυριακή να ρίξουμε κόκκινο στη νύχτα τους, να ρίξουμε το κόκκινο της ελπίδας στη κάλπη! Καλή δύναμη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος