Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στην ομάδα, με τον 46χρονο να αναλαμβάνει διοικητικό πόστο στο Τριφύλλι.
Ο «3D» πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στους πράσινους. Μάλιστα, η ανάρτηση του τριφυλλιού περιλάμβανε και τις πρώτες δηλώσεις του 46χρονου, ο οποίος ανέφερε πως επιστρέφει σπίτι του, ενώ ο ακριβής τίτλος του στην ομάδα δεν έχει μεγάλη σημασία.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στο «σπίτι» του. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έγραψε ιστορία με την ομάδα μας στα δώδεκα χρόνια (2004-2016) που φόρεσε την πράσινη φανέλα κατακτώντας μαζί της 22 τίτλους, ενώ υπηρέτησε το «τριφύλλι» και από διοικητικό πόστο (2020-2022).
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του
Για την επιστροφή του: “Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό, γιατί νιώθω ότι γύρισα στο σπίτι μου! Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ότι θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς Ομπράντοβιτς και γενικότερα με ανθρώπους που γνωρίζω πολύ καλά και σέβομαι απεριόριστα, γεγονός που έκανε την απόφασή μου πιο εύκολη“.
Για τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: “Συναντήθηκα με τον κ. Γιαννακόπουλο και μέσα σε λίγα λεπτά δώσαμε τα χέρια, δεν χρειάστηκαν πολλά λόγια“.
Για το ακριβές πόστο του: “Οι τίτλοι δεν έχουν καμία σημασία, θα το βρούμε στην πορεία. Αυτό που μετράει, είναι να δουλέψουμε όλοι για την ομάδα που αγαπάμε και να πετύχουμε τους στόχους μας”».