FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλη διάκριση του Δήμου Πύργου στις αρχαιρεσίες της Ένωσης «Κλεισθένης»

Ημερομηνία: 31-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Γ.Γ. του Δήμου Γιάννης Βαρελάς εξελέγη μέλος του νέου Δ.Σ.


Την αναγνώριση των ικανοτήτων και της προσωπικότητας του από τους συναδέλφους του, έλαβε ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πύργου Γιάννης Βαρελάς στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».

Ο κ. Βαρελάς εξελέγη τακτικό μέλος του νέου  Δ.Σ., η θητεία του οποίου έχει διάρκεια τρία έτη (2022-2024). Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο της Νέας Σμύρνης (με τη συμμετοχή 185 εγγεγραμμένων μελών από τα συνολικά 241). Με τη συμμετοχή αυτή αναδείχτηκαν τα νέα Συλλογικά Σώματα της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» (Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή).

Ο κ. Βαρελάς ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την τιμή που του έκαναν με την ψήφο τους, δηλώνοντας πως «στόχος μας είναι η ανάδειξη του θεσμικής ιδιότητας του Γενικού Γραμματέα, ως του σημαντικότερου συνδέσμου μεταξύ αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων των Ο.Τ.Α., προς όφελος της κοινωνίας και των Δημοτών μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος