FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλη διάκριση για το Διεθνές Φεστιβάλ δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης – Στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια των Φεστιβάλ δια χειρός Γ. Βούκανου!

Ημερομηνία: 21-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώθηκε ένα πολύ ευχάριστο πολιτιστικό γεγονός μια ακόμα διάκριση για το Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και ανήκει και επίσημα πλέον στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια των Φεστιβάλ. Κρίθηκε από ειδική επιτροπή για την αρτιότητα και πρωτοτυπία του προγράμματος του και έτσι θα ανήκει στα επίσημα μέλη των Europian Festival Association και θα φέρει πλέον και το επίσημο Λογότυπο.

“Μια δικαίωση που μας κάνει περήφανους και έχει έρθει με πολύ σκληρή δουλειά, επιμονή και φαντασία!” αυτά ανακοίνωσε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής και ιδρυτής του Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης μουσικοσυνθέτης Γιώργος Βούκανος και συνεχίζει “Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που στηρίξατε από την πρώτη κιόλας χρονιά από το 2012, αυτόν τον υπέροχο θεσμό που προβάλει σε ολόκληρο τον κόσμο τις ομορφιές και την ιστορία του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης”.

2019 CASTLE

Πολιτιστική του ναυαρχίδα στην προσπάθεια αυτή είναι και τα Μεσαιωνικά δρώμενα – και το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου που πραγματοποιούνται στο Κάστρο Χλεμούτσι τα οποία και αυτό το καλοκαίρι θα συνεχίσουν την δημοφιλή και επιτυχημένη πορεία τους! Το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης μας προσκαλεί και αυτό το καλοκαίρι σε ένα αξέχαστο ταξίδι στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις αλλά και εικαστικές εκθέσεις όπου τα πιο όμορφα σημεία της  μαγευτικής Ηλείας μας θα γίνουν μουσικές εικόνες που θα μας συνοδεύουν πάντα.

Το επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί σύντομα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος