FOLLOW US: facebook twitter

Μεγαλειώδης συγκέντρωση Λάμπη Αριστειδόπουλου στα Χαλικιάτικα

Ημερομηνία: 07-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Σε μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση εξελίχθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Δημοτικής Παράταξης «Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης» που   πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα.

Ο όγκος και ο παλμός της συγκέντρωσης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και ξάφνιασε ευχάριστα ακόμα και τους διοργανωτές.

Έμπειροι αναλυτές των δημοτικών εκλογών, κάνουν λόγo για συγκέντρωση που δίνει την παράσταση νίκης στον Λάμπη Αριστειδόπουλο και επιβεβαιώνει με τον πλέον  αδιάψευστο τρόπο ότι είναι μπροστά στην κούρσα των Δημοτικών Εκλογών.

«Απόψε τα Χαλικιάτικα ψήφισαν!», είπε φανερά συγκινημένος ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος και δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα των 1.500 δημοτών που είχαν κατακλύσει από νωρίς την περιοχή και έστειλαν μήνυμα ευρείας αποδοχής της Παράταξης Δήμος Πύργου – Πρωτεύουσα Ευθύνης .

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος επέλεξε να είναι ευθύς και καυστικός προς όλους αυτούς που απέτυχαν στην προηγούμενη δημοτική τους θητεία και τώρα επιχειρούν από άλλο συνδυασμό να υφαρπάξουν την ψήφο των Πυργιωτών.

Κατηγόρησε τους υποψηφίους που χρησιμοποιούν θέσεις και αξιώματα για να εγκλωβίσουν τους δημότες και υποστήριξε ότι έπρεπε να παραιτηθούν για να διεκδικήσουν το Δημαρχιακό αξίωμα στις προσεχείς εκλογές.

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο κ. Αριστειδόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητά του για τη επικράτηση του Συνδυασμού «Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Απόψε επιβεβαιώθηκαν οι δημοσκοπήσεις. Απόψε διαψεύσατε τα παπαγαλάκια των οργανωμένων συμφερόντων.   Απόψε στείλατε παντού, σε όλο το Δήμο μήνυμα νίκης, μήνυμα ελπίδας, μήνυμα προοπτικής για τον τόπο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος