FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου και φέτος στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Καλοκαιρινές νύχτες μουσικές κι ονειρεμένες!

Ημερομηνία: 22-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός
Μάλαμας, Κραουνάκης, Μποφίλιου οι πρώτες συνεργασίες που έχουν «κλειδώσει»

Όμορφες καλοκαιρινές βραδιές με μουσική, τραγούδι και θέατρο, με πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, υπόσχεται και για την φετινή σεζόν το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης και ο καλλιτεχνικός του Διευθυντής Γιώργος Βούκανος που αναμένεται να ανακοινώσει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων την επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, ο Γιώργος Βούκανος σε καθημερινή σχεδόν βάση, αποκαλύπτει μέρος του προγράμματος του Φεστιβάλ στην προσωπική του σελίδα στο fb και προετοιμάζει το κοινό για τις εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για σωκράτης μάλαμας

Τα ονόματα και οι παραστάσεις που ο ίδιος ο καλλιτεχνικός διευθυντής αφήνει να «διαρρεύσουν», είναι αρχικά τρεις μουσικές συναυλίες. Η μια στην οποία έχει οριστεί και ημερομηνία, είναι η συναυλία στο Κάστρο Χλεμούτσι του δημοφιλούς τραγουδοποιού και ερμηνευτή Σωκράτη Μάλαμα. Παρέα με την εκλεκτή μπάντα του και το χαμογελαστό ταλαντούχο κορίτσι που τον συνοδεύει τα δύο τελευταία χρόνια, την Ιουλία Καραπατάκη, ο Σωκράτης Μάλαμας θα μας ταξιδέψει με τα καλύτερά και πιο αγαπημένα του τραγούδια, τα πιο σκοτεινά, τα φωτεινά και τα χιλιοτραγουδισμένα σε μία απρόβλεπτη ροή που σίγουρα θα συγκινήσει και θα μας ενώσει πάλι.

Η επόμενη μεγάλη συναυλία που ανακοίνωσε ο κ. Βούκανος, είναι αυτή του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη και τραγουδοποιού Σταμάτη Κραουνάκη που μαζί με την Σπείρα- Σπειρα θα έρθουν να μοιράσουν αισθήματα και λατρεμένα τραγούδια  σε μια  μουσική παράσταση που δίνει φως στην χαμένη ταυτότητα της ομαδικής διασκέδασης.

Αποτέλεσμα εικόνας για μποφιλιου

Μια ακόμα εμφάνιση που θα κατακτήσει το κοινό, είναι εκείνη της Νατάσας Μποφίλιου, που μας επιφυλάσσει μαζί με τους συνεργάτες της μια βραδιά – έκρηξης αισθήματος, λυτρωτική, με βαθιές συγκινήσεις αλλά και  γεμάτη γέλιο, μία ασφαλή επιστροφή στον πιο αθώο μας εαυτό.

Το μουσικό μέρος του Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ακόμα μια μουσική συναυλία από την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Bobblingen των 100 Μουσικών και το «Τραγούδι του Κάστρου» από την μαγική φωνή της Άντας Αθανασοπούλου στο κάστρο Χλεμούτσι που πέρυσι κυριολεκτικά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΤΑΒΛΙ

Σε ότι αφορά το θέατρο, στο 8ο Φεστιβάλ Ανδραβίδας- Κυλλήνης θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την παράταση «ΤΟ ΤΑΒΛΙ» του Δημήτρη Κεχαίδη από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, σε μια παρτίδα… δεξιοτεχνίας με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη.

Γιώργος Βούκανος: « Το Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης το αγαπώ σαν παιδί μου…»!

Από την πλευρά του ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Ανδραβίδας- Κυλλήνης Γιώργος Βούκανος μιλώντας για την φετινή διοργάνωση αλλά και με λόγια καρδιάς για την δική του παρουσία και συμμετοχή στο Φεστιβάλ, αναφέρει:

“Tο Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης είναι ένας θεσμός που ανήκει πάνω από όλα στον τόπο. Το αγαπώ σαν παιδί μου εφόσον είχα την τιμή να είμαι και ιδρυτής του μαζί με τον τότε Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Δημήτρη Αρβανίτη το 2012. Περάσαμε από πολλές στιγμές δύσκολες αλλά και εξαιρετικές! Με συγκινεί πραγματικά η αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου!. Άλλωστε οι φίλοι του χιλιάδες πια στον αριθμό, είναι οι μεγάλοι υποστηρικτές του! Έτσι θα καταφέρουμε με ιδιαίτερες δυσκολίες και αυτό το καλοκαίρι να κάνουμε ένα ακόμα πολιτιστικό ταξίδι συμπληρώνοντας τα 8 χρόνια μαζί! Ένα Ευρωπαϊκό πλέον Φεστιβάλ που με την φετινή του διάκριση και πιστοποίηση, μας δείχνει ότι κάθε χρόνο γίνεται ακόμα πιο δυνατό και ουσιαστικό προσφέροντας εκτός από την ψυχαγωγία, πολιτισμό, εκπαίδευση και προβολή των πανέμορφων ιστορικών και φυσικών περιοχών του Δήμου μας αλλά και της Ηλείας μας που φωτίζει με την ιστορία της σε ολόκληρη την οικουμένη. Και φυσικά είναι ένας θεσμός δικός μας, που βρίσκεται και πρέπει να βρίσκεται και στο μέλλον, μακριά από πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες! Ένας θεσμός που ενώνει και γεννά δημιουργία και πολιτισμό! Το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού έχει ήδη ξεκινήσει και σας περιμένω όλους να γιορτάσουμε μαζί κάθε στιγμή και εμπειρία που θα μας προσφέρει και αυτό το καλοκαίρι!”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος