FOLLOW US: facebook twitter

Με τους εμπόρους αυτοκινήτων συναντήθηκε χθες ο Β. Γιαννόπουλος: Αναζητείται λύση για τις μεταβιβάσεις

Ημερομηνία: 27-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Οικονομία

Η στελέχωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Συγκοινωνιών στην Ηλεία και κυρίως της Αμαλιάδας ήταν το αντικείμενο της χθεσινής συνάντησης του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλου με αντιπροσωπεία επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην εμπορία αυτοκινήτων, καθώς οι ελλείψεις στο προσωπικό καθυστερούν την ολοκλήρωση διαφόρων διαδικασιών, όπως οι μεταβιβάσεις, με συνέπεια την απώλεια πελατών και εσόδων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα και τονίστηκε η ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα, προκειμένου να εξυπηρετούνται γρήγορα τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι απλοί πολίτες, και από την πλευρά του κ. Γιαννόπουλου διατυπώθηκε το πλάνο με το οποίο θα διευθετηθεί το ζήτημα\

Ο Γιώργος Μπούγος, ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή της Γαστούνης, τόνις ότι δόθηκαν υποσχέσεις για την επίλυση του προβλήματος.

«Κάναμε μια συζήτηση και προσπαθήσαμε από κοινού να βρούμε μια λύση διότι δεν έχουμε υπαλλήλους στο τμήμα του υπουργείου Συγκοινωνιών Αμαλιάδας και δεν έχουμε μηχανολόγο μετά την απώλεια του Χρ.Γαλάνη για να εξυπηρετηθεί το κοινό, που είναι πολύ. Μας υποσχέθηκε ότι θα επιλυθούν τα προβλήματα και ότι θα εφαρμόσει συγκεκριμένη στρατηγική.

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή του Πύργου, τόνισε ότι οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση γραφειοκρατικών διαδικασιών αναγκάζουν τους πολίτες να πηγαίνουν σε άλλες πόλεις και έτσι να χάνονται έσοδα και για την Ηλεία.

«Μιλήσαμε για θέματα που απασχολούν το υπουργείο Συγκοινωνιών κα κυρίως τις μεταβιβάσεις αυτοκινήτων. Αυτό δεν αφορά μόνο τους εμπόρους αλλά και τους πολίτες, διότι οι μεταβιβάσεις γίνονται με ραντεβού λόγω κορονοϊού και καμια φορά φτάνουν και τον ένα μήνα, με αποτέλεσμα να φεύγει ο κοσμος και να πηγαίνει στην Πάτρα ή στην Καλαμάτα για τη μεταβίβαση. Ο κόσμος έχει απαίτηση για άμεσες μεταβιβάσεις και δεν μπορούμε να λέμε στον πελάτη να περιμένει. Οι επιχειρήσςις αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικα προβλήματα. Μας υποσχέθηκε ο κ. Γιαννόπουλος ότι θα ανοίξει ειδικό γκισέ για εμπόρους σε πρώτο πλάνο και θα στελεχώσει τις υπηρεσίες και ειδικά της Αμαλιάδας. Το προσωπικό του Πύργου είναι ήρωες και μας εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Αριστείδης Αποστολόπουλος, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αμαλιάδα, τόνισε: «ήρθαμε να επιλύσουμε το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού. Ο κ. Γιαννόπουλος γνωρίζει το πρόβλημα, μίλησε στοχευμένα και πιστεύω ότι θα δώσει λύση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους υπαλλήλους που είναι ήδη στις υπηρεσίες, διότι υπερβάλλουν εαυτούς και μας βοηθάνε πάρα πολύ στις ημερομηνίες γιατί και εμείς δεσμευόμαστε απέναντι στους πελάτες μας. Θα είναι καλό για όλους να μη χάνονται λεφτά από την περιφέρεια να δοθεί λύση», ανέφερε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος