FOLLOW US: facebook twitter

Με τον Κώστα Νικολούτσο ο Παναγιώτης Νικολούτσος

Ημερομηνία: 26-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
«Ζωντανός» Δήμος με νέους ανθρώπους!

 Ο Παναγιώτης Νικολούτσος, ηλικίας σήμερα 30 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο Ηλείας. Αποφοίτησε από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Πύργου. Έκτοτε ασχολήθηκε με τη μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο κι απέκτησε πτυχίο μουσικού από το Εθνικό Ωδείο. Παράλληλα, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην αγγλική γλώσσα και τους Η/Υ.

Ήδη από την νεαρή ηλικία των 22 ετών, όντας πνεύμα ανήσυχο, άρχισε να ασχολείται ενεργά με τα κοινά του τόπου του, της Παλαιοβαρβάσαινας. Έτσι, συμμετείχε ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στην τοπική Κοινότητα Παιλαιοβαρβάσαινας, ότε και εξελέγη. Συνάμα διατέλεσε Αντιπρόεδρος Α & Ταμίας στο εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Παλαιοβαρβάσαινας (2010-2014).

Έχοντας υπάρξει επί χρόνια αθλητής κι ο ίδιος φυσικό ήταν να ασχοληθεί και με το χώρο του αθλητισμού και δη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αυτή τη φορά από τη θέση της διοίκησης, σε δύο τοπικούς αθλητικούς ποδοσφαιρικούς ομίλους ως πρόεδρος  στον “Α.Ο. Άρης Λανθίου” (2017) και ως αντιπρόεδρος στον “Α.Ο. Διγενής Χαριάς” (2018 έως σήμερα).

Σήμερα είναι συνιδιοκτήτης και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση εισαγωγής και εμπορίας βιομηχανικών ειδών και ανταλλακτικών που μετρά πάνω από 30 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο του τοπικού εμπορίου.

Όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για τα κοινά, τις ευάλωτες ομάδες και τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας προσπαθεί να συμβάλει πάντα, ακόμη κι υπό την ιδιότητά του ως ιδιώτης και μέσω της εργασίας του, στην επίλυση των προβλημάτων που αναφύονται. Είναι υπέρμαχος της δια βίου μάθησης. Ενημερώνεται και συμμετέχει σε Πιλοτικά Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Ημερίδες και συνέδρια. Ταξιδεύει συχνά σε τοπικό επίπεδο για επαγγελματικούς λόγους αλλά και εξαιτίας της ατέρμονης αγάπης του για τον νομό μας.

Είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και επικοινωνιακός, χάρισμα που του επιτρέπει να είναι προσιτός στους συμπολίτες του και να δέχεται με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τη συζήτηση και την άμεση επικοινωνία, διασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την απαραίτητη οικειότητα και εμπιστοσύνη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος