FOLLOW US: facebook twitter

Με τον Δ/ντή Δ.Α. Ηλείας, Π. Μάνδαλο, συναντήθηκε το ΔΣ της Ένωσης Αστυν. Υπαλλ. Ηλείας: Στο επίκεντρο η προστασία των αστυνομικών από τον κορονοϊό

Ημερομηνία: 16-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Συνάντηση αντιπροσωπείας του προεδρείου του  Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας με τον Αστυνομικό Διευθυντή της ΕΛ.ΑΣ., κ.Μάνδαλο Παναγιώτη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, προκειμένου να συζητηθούν διάφορα ζητήματα που απασχολούν άμεσα το προσωπικό, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού.

Αρχικά συζητήθηκε η ανάγκη να λειτουργήσει υπηρεσία καθαριότητας, κάτι για το οποίο ο κ. Μάνδαλος ενημέρωσε πως έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ενώ στη συνέχει συζητήθηκε το ευέλικτο ωράριο και οι άδειες ειδικού σκοπού, για τις οποίες ο Αστυνομικός Διευθυντής εμφανίστηκε θετικός και πως θα κάνει τις ανάλογες εισηγήσεις, ενώ συζητήθηκαν και οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία των αστυνομικών, με την εξυπηρέτηση μόνο των απολύτως σοβαρών περιστατικών στα γραφεία της Δ.Α. Ηλείας με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους.

Παράλληλα, η Ένωση έθεσε το ζήτημα των αποσπάσεων των αστυνομικών σε άλλες Διευθύνσεις, που σχετίζονται με την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών,  τονίζοντας ότι έχει καταγγελθεί μη τήρηση της προτεραιότητας και μειωμένη διαφάνεια και αξιοκρατία.Xθες ο πρόεδρος της Ένωσης, Παν. Ζώντος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση παρέμβαση του Διευθυντή της Δ.Α. Ηλείας, κ. Μάνδαλου, ο οποίος έστειλε ειδικό βανάκιγια την εξυπηρέτηση του τμήματος μέχρι να γίνει απολύμανση εκ νέου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος