FOLLOW US: facebook twitter

Με τον Δήμαρχο Πύργου Παν. Αντωνακόπουλο ο Θοδωρής Μπάλλας

Ημερομηνία: 30-03-2023 | Συντάκτης:
  • Συστράτευση με τους νικητές!

Στον εκλογικό συνδυασμό του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου ενσωματώνεται ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Χειμαδιού Θοδωρής Μπάλλας για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, καλωσόρισε και επισήμως τον κ. Μπάλλα στην παράταξή του, δηλώνοντας:  “Συστρατεύεται μαζί μας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Θοδωρής Μπάλας. Επιχειρηματίας στην πόλη και έμπειρος στο χώρο της αυτοδιοίκησης, καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος στην Κοινότητα Χειμαδιού.

Πρόκειται για έναν δυναμικό, νέο άνθρωπο, με έντονη δραστηριότητα και ευρύτερη ενασχόληση με τα κοινά. Η αισιοδοξία της νέας γενιάς είναι κινητήριος δύναμη για τη νέα μας εκλογική επιτυχία. Του εύχομαι προσωπική επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι θα την έχει.

Ο συνδυασμός μας εμπλουτίζεται και με “νέο αίμα”. Και όταν λέμε ανανέωση, εννοούμε ηλικιακή, σε ιδέες και δυνατότητες».

  •  Ο κ. Μπάλλας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Αντωνακόπουλο, δήλωσε: «Συστρατεύομαι με τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, θεωρώντας τον ως την μοναδική προοπτική για την ανάπτυξη του Δήμου μας, της πόλης και των τοπικών Κοινοτήτων. Να συνεχίσει δυναμικά το έργο που ξεκίνησε το 2019, βάζοντας τον Δήμο μας σε τροχιά εξωστρέφειας και ανάπτυξης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος