FOLLOW US: facebook twitter

Με το Γιώργο Παναγιωτόπουλο ο Κων/νος Καραβούλιας για την πορεία αλλαγής στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 20-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Μια ξεχωριστή συμμετοχή και υποψηφιότητα  στον συνδυασμό μας , του Καραβούλια Κωσταντίνου,  αποτελεί για όλους μας πηγή δύναμης και αισιοδοξίας. Αποτελεί εγγύηση μιας νικηφόρας πορείας για την αλλαγή στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Παναγιωτόπουλος Γιώργος

Υποψήφιος Δήμαρχος

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο μας, και ως γέννημα – θρέμμα  Βουπράσιος, που βιώνει καθημερινά τα προβλήματά του, με πλήρη γνώση των ευθυνών, αλλά και του δύσκολου έργου που έχει να επιτελέσει η νέα Δημοτική Αρχή, αποφάσισα να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Απόφαση Δημιουργίας» του κου Γιώργου Παναγιωτόπουλου.

Ο δήμος μας έχει παρά πολλά προβλήματα. Γίνεται επιτακτική η ανάγκη για άμεσες λύσεις και παρεμβάσεις. Ο συνδυασμός μας «Απόφαση Δημιουργίας» με τον υπ. Δήμαρχο, κο Γιώργο Παναγιωτόπουλο έχει τη θέληση, την εμπειρία, τη γνώση αλλά και το ελπιδοφόρο και πραγματοποιήσιμο Σχέδιο Ανάπτυξης, ώστε να μπορεί να οδηγήσει τον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης στην Πρόοδο.

Καλώ όλους που λένε «ΝΑΙ» στον οραματισμό του μέλλοντος και στη δυναμική διεκδίκηση για την επίλυση των προβλημάτων να έρθουν μαζί μας. Εμείς θα είμαστε συνεχώς μαζί τους!

Με την αγάπη μου σε όλους τους συμπολίτες μου

Καραβούλιας Κων/νος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος