FOLLOW US: facebook twitter

Με την Υφυπουργό Τουρισμού, Σ. Ζαχαράκη ο δήμαρχος Πύργου, Π. Αντωνακόπουλος

Ημερομηνία: 26-04-2022 | Συντάκτης:
  • Αποδέχτηκε πρόταση να επισκεφτεί τον Πύργο και το Κατάκολο

Η τουριστική ανάπτυξη, η εξωστρέφεια της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, της ιστορίας καθώς και των γαστρονομικών της «θησαυρών», ήταν μερικά από τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Σε πολύ θετικό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η συνάντηση αυτή, στην οποία συμμετείχε κι ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου δημάρχου και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Καραστέργιος, με την κ. Ζαχαράκη. Μάλιστα η υφυπουργός, αποδέχτηκε πρόσκληση του δημάρχου Πύργου και σύντομα θα επισκεφτεί τον Πύργο και το Κατάκολο, με μια πλούσια ατζέντα θεμάτων.

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Υπουργείο Τουρισμού και συζήτησε με την Υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη τις δυνατότητες τουριστικής προβολής της πόλης και ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής, με σημείο αναφοράς το λιμάνι του Κατακόλου. Συγκεκριμένα, ο κ. Αντωνακόπουλος αναφέρθηκε στον τομέα της κρουαζιέρας που, μετά από δύο χρόνιας πανδημίας και απαγορεύσεων, τα πρώτα δείγματα αναφέρουν ήδη ότι φέτος θα είναι μια πολύ καλή χρονιά σ’ αυτόν τον τομέα.

Η κ. Ζαχαράκη ήταν ιδιαίτερα ενημερωμένη για την περιοχή και εξέφρασε την άποψη ότι με σωστό σχεδιασμό, καλή συνεργασία και δημιουργικό όραμα, η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μπορεί να είναι ραγδαία. Υπογράμμισε δε, ότι η Ηλεία προσφέρεται ως προορισμός ιδιαιτέρων τουριστικών εμπειριών που δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη, όλο το χρόνο, να ζήσει μοναδικές εμπειρίες με μια ποικιλία εναλλακτικών δραστηριοτήτων.

Η συζήτηση στράφηκε επίσης γύρω από τους γαστρονομικούς «θησαυρούς» της περιοχής, με τον κ. Αντωνακόπουλο να προσφέρει τοπικά προϊόντα και κρασί στην κ. Ζαχαράκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος