FOLLOW US: facebook twitter

Με την Βασιλική Παρασκευοπούλου έκλεισε το ψηφοδέλτιο Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοινώθηκε επίσημα

Ημερομηνία: 20-06-2019 | Συντάκτης:
Ανανέωση 100% στις γυναίκες-υποψήφιες
-Μπαλαούρας, Μπαξεβανάκης, Καλαματιανός και Παναγιωτόπουλος οι άνδρες υποψήφιοι

Την επικαιροποιημένη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτιά του στις Εθνικές εκλογές, ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.  Το ψηφοδέλτιο της Ηλείας είναι ανανεωμένο κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος, ειδικά σε ότι αφορά τις γυναίκες η ανανέωση φτάνει στο 100% καθώς και τα τρία πρόσωπα είναι νέα, αφού η νυν βουλευτής Εφη Γεωργοπούλου- Σαλτάρη αποφάσισε να μην είναι ξανά υποψήφια. Τις πρώτες θέσεις στο ψηφοδέλτιο του νομού, έχουν οι νυν βουλευτές Μάκης Μπαλαούρας και Δημήτρης Μπαξεβανάκης, μαζί με τον δικηγόρο και πρώην Γ.Γ Ναυτιλίας Διονύση Καλαματιανό. Τη λίστα των ανδρών υποψηφίων συμπληρώνει η υποψηφιότητα του επικοινωνιολόγου Γιώργου Παναγιωτόπουλου από τον Κάμπο.

Σε ότι αφορά τις γυναίκες, υποψήφιες θα είναι η Μαρία Τζαμπάζη που ήταν και υποψήφια Ευρωβουλευτής από την Ξάνθη, διαμεσολαβήτρια προγράμματος εκπαίδευσης παιδιών Ρομά και μέλος της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ, η Κατερίνα Νοταρά πτυχιούχος του Παν/μίου Πειραιά με καταγωγή από την Αμαλιάδα και η Κοινωνιολόγος και συνεργάτιδα του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, Βασιλική Παρασκευοπούλου, με καταγωγή από την Πηνεία, με την οποία έκλεισε και το ψηφοδέλτιο της Ηλείας.

Αναλυτικότερα το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία και οι υποψήφιοι Βουλευτές που θα δώσουν τη μάχη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι οι εξής:

 ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΟΤΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΜΑΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος