FOLLOW US: facebook twitter

Με την ευχή να ανθίσει το 2023 η γυναικεία επιχειρηματικότητα

Ημερομηνία: 08-02-2023 | Συντάκτης:

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης και Πολιτισμού Ν. Ηλείας «Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Την πίτα του έκοψε στον κατάμεστο από κόσμο χώρο του εστιατορίου Rotonda το περασμένο Σάββατο, ο Σύλλογος Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης και Πολιτισμού Ν. Ηλείας «Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ».

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννα Λουρίδα που έκοψε την πίτα μαζί με τα μέλη του ΔΣ, ευχήθηκε σε όλους υγεία στις οικογένειές τους και το 2023 να ανθίσει η επιχειρηματικότητα που πέρασε δύσκολες εποχές με την πανδημία. Σε ότι αφορά την γυναικεία επιχειρηματικότητας και τις προοπτικές που ανοίγονται, τόνισε ότι πλέον υπάρχουν πολλές δυνατότητες ανάπτυξής της, οι γυναίκες έχουν δείξει δείγματα γραφής ως – επιχειρηματίες και πλέον μπορεί να βρει την στήριξη που χρειάζεται μέσα από διάφορα Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους όσοι παρευρέθηκαν αλλά και όσους δεν κατάφεραν να συμμετέχουν καθώς η προσέλευση ήταν πέραν κάθε προσδοκίας με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν θέσεις για πολύ κόσμο. Τέλος ευχαρίστησε το Κτήμα Μπριντζίκη, τον Ηλία και την Διονυσία Μπριντζίκη που ήταν παρόντες και στην κοπή της πίτας του Συλλόγου για την χορηγία και στα δύο φλουριά με τα ποιοτικά εμφιαλωμένα κρασιά τους που καλλιεργούν και οινοποιούν οικολογικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος