FOLLOW US: facebook twitter

Με την δημοτική παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα» η καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών Δήμητρα Ανδρουτσοπούλου

Ημερομηνία: 13-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την υποψηφιότητα της καθηγήτριας Γαλλικών κας Δήμητρας Ανδρουτσοπούλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή να με εμπιστεύεται και να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθειά μας στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου, η Δήμητρα Ανδρουτσοπούλου.

Ένα πρόσωπο που τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, αποτελούν ζωντανά παραδείγματα για τους συνδημότες μας. Μία οικογένεια που εδώ και δεκαετίες προσφέρει εθελοντικά στον πολιτισμό και όπου αλλού παρουσιάζεται ανάγκη για αλληλεγγύη και κοινωνική μέριμνα.

Η Δήμητρα είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό και κοινωνικό μέλος της κοινωνίας μας, διδάσκοντας τα παιδιά μας εκτός από ξένες γλώσσες και ήθος.

Την ευχαριστώ για τη συμμετοχή της και της εύχομαι καλή επιτυχία!».

Από την πλευρά της η κα Δήμητρα Ανδρουτσοπούλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ανταποκρίθηκα θετικά στο κάλεσμα του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου να κατέλθω ως υποψήφια με την δημοτική παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και για την αγάπη με την οποία με περιέβαλλε από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας.

Ζώντας αδιαλείπτως στην πόλη της Αμαλιάδας, διδάσκοντας τα παιδιά των συμπολιτών μου ξένες γλώσσες εδώ και δεκαετίες, γνωρίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας και συμμετέχοντας εθελοντικά σε δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον πλέον επιτυχημένο Δήμαρχο Ήλιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος