FOLLOW US: facebook twitter

Με την αρωγή του Δήμου Πύργου η παρουσία του στρατιωτικού γιατρού – παθολόγου στο Νοσοκομείο

Ημερομηνία: 20-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα, Υγεία

Στην υλοποίηση μιας ακόμα δέσμευσης και παράλληλα στήριξης της ενίσχυσης της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Ηλείας στον Πύργο, προχώρησε ο δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. Συγκεκριμένα, μαζί με την αντίστοιχη πολύτιμη συμβολή της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, και σε επικοινωνία με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, ο Δήμος Πύργου αναλαμβάνει και καλύπτει το κόστος της διαμονής και της διατροφής του στρατιωτικού γιατρού – παθολόγου που ενισχύει την Παθολογική κλινική.

Σε επικοινωνία που είχε ο κ. Αντωνακόπουλος με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανάσιο Β’ και κατόπιν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σπύρο Πολίτη, αποφασίστηκε η άμεση ενίσχυση της παραμονής του Παθολόγου, Αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητεία του στο Νοσοκομείο Πύργου. Ο στρατιωτικός ιατρός, ανέλαβε τα καθήκοντά του πριν λίγες ημέρες και ήδη έχει ξεκινήσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στους ασθενείς.

Μάλιστα ο κ. Αντωνακόπουλος, σε πρόσφατη εφημερία του στο Νοσοκομείο, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον συνάδελφό του ιατρό, να τον ενημερώσει για καίρια θέματα υγείας, και να τον καλωσορίσει στην πόλη και τη Νοσηλευτική Μονάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος