FOLLOW US: facebook twitter

Με την νίκη!: Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα η κατάθεση συνδυασμών των υποψηφίων στα Πρωτοδικεία Πύργου και Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 06-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτική

Ολοκληρώθηκε χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα όπου έληγε και η προθεσμία, η κατάθεση των συνδυασμών των υποψηφίων δημάρχων της Ηλείας, στα Πρωτοδικεία Πύργου και Αμαλιάδας όπου το Σαββατοκύριακο επικράτησε το αδιαχώρητο. Σήμερα θα υπάρχει πλήρης εικόνα για το ποιοι και πόσοι συνδυασμοί σε όλο τον νομό κατέθεσαν τα απαραίτητα έγγραφα για να μπορούν να συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαίου 2019 καθώς η κατάθεση των υποψηφιοτήτων συνεχιζόταν ως τις 12 το βράδυ για τους τελευταίους και… καταϊδρωμένους που δυσκολεύτηκαν να κλείσουν ψηφοδέλτια, γιατί υπήρξαν και τέτοιες περιπτώσεις.  Στο Πρωτοδικείο Πύργου κατέθεσαν οι υποψήφιοι τα έγγραφα για τους συνδυασμούς τους και οι υποψήφιες παρατάξεις από τις περιοχές Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως και Κρέστενας και στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας οι υποψήφιοι των δήμων Ήλιδας, Πηνειού και Ανδραβίδας- Κυλλήνης.  Η Πρωινή κατέγραψε την δραστηριότητα των υποψηφίων, δηλώσεις και φωτογραφίες με πολλά χαμόγελα!

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος- δήμαρχος Ήλιδας – ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ»

Τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ» για τον Δήμο Ήλιδας και για τις Τοπικές Κοινότητες άνω των 300 κατοίκων,  κατέθεσε το απόγευμα της Κυριακής στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος Ήλιδας και εκ νέου υποψήφιος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς του συμβούλους.

Συνολικά 203 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια νίκης του συνδυασμού για το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας, την Δημοτική Κοινότητα Αμαλιάδας και 14 Τοπικές Κοινότητες.

Επιπλέον, σε έξι Τοπικές Κοινότητες, ο Συνδυασμός ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ και ο επικεφαλής του κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος θα στηρίξουν ανεξάρτητα ψηφοδέλτιο που συστάθηκαν από ενεργούς πολίτες. Αυτά τα ψηφοδέλτιο που θα στηριχθούν είναι στις Τοπικές Κοινότητες Αρχαίας Ήλιδας, Κεραμιδιάς και Δαφνιώτισσας της Δημοτικής Ενότητας Αμαλιάδας και Βουλιαγμένης, Σιμόπουλου και Μαζαρακίου της Δημοτικής Ενότητας Πηνείας.

Όπως ανέφερε λίγο πριν τη διαδικασία της κατάθεσης του συνδυασμού ο κύριος Χριστοδουλόπουλός: «Είμαστε όλα τα μέλη της παράταξης εδώ, ενωμένοι στο κοινό μας όραμα! Είμαστε όλοι εδώ με έναν πλήρως ανανεωμένο συνδυασμό! Είμαστε όλοι εδώ με περισσότερες εμπειρίες!

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ για τον Δήμο μας που ξεκίνησε την προηγούμενη πενταετία, να είστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Καλή μας επιτυχία!»

 

Αντώνης Καράμπελας-υποψήφιος δήμαρχος Πύργου

Το ψηφοδέλτιό του κατέθεσε χθες το απόγευμα στο Πρωτοδικείο Πύργου ο επικεφαλής της παράταξης «Πύργος – Έργο Πολιτών» Αντώνης Καράμπελας τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Αντώνης Καράμπελας, άτομα κάθονται, πίνακας, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

«Καταθέσαμε ένα ανεξάρτητο, ενωτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο με πρόσωπα ευρύτατης αποδοχής, με καταξιωμένους στην κοινωνία συμπολίτες μας, που συμπορεύονται μαζί μας για τοκαλό του Δήμου Πύργου.

Ένα ψηφοδέλτιο που αποτελεί την εγγύηση για την επαναφορά των δημοκρατικών κανόνων, της διαφάνειας και της συνεργασίας.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το ψηφοδέλτιό μας χαρακτηρίζεται από μια ευρεία ανανέωση, με μεγάλο αριθμό νέων ηλικιακά στελεχών, που συνδυάζουν γνώσεις, ικανότητα, καινοτόμα αντίληψη και διάθεση για δουλειά. Ταυτόχρονα,  έμπειρα και δοκιμασμένα στελέχη της αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, του επαγγελματικού και κοινωνικού στίβου, πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό μας που αριθμεί 50 υποψηφίους, το μάξιμουμ δηλαδή των δυνατοτήτων που ο νόμος μας δίνει.

Καλούμε όλους τους πολίτες, γυναίκες και άντρες να στηρίξουν με την ψήφο τους την Παράταξή μας. Να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ‘’Πύργος- Έργο Πολιτών’’.

Γιάννης Αργυρόπουλος-υποψήφιος δήμαρχος Πύργου

Το συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας» κατέθεσε χθες το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο Ηλείας ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αργυρόπουλος συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης. Ο συνδυασμος   είναι πλήρης καθώς απαρτίζεται από 50 υποψηφίους, τον ανώτερο αριθμό που προβλέπει η νομοθεσία, και εκφράζει όλες τις κοινωνικές ομάδες και επαγγελματικές τάξεις του δήμου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Giannis Argiropoulos, χαμογελάει, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Σε δηλωσή του ο κ. Γιάννης Αργυρόπουλος ανέφερε:

«Είμαι συγκινημένος και παράλληλα υπερήφανος που πλαισιώνομαι από ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο και αποτελούν πρότυπα για την κοινωνία μας. Δημιουργήσαμε έναν ανεξάρτητο, ακηδεμόνευτο, πολυσυλλεκτικό, προοδευτικό συνδυασμό που είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη διοίκησης του δήμου και να ανοίξει για τον τόπο μας μια νέα σελίδα ελπίδας και αισιοδοξίας. Είμαστε ο συνδυασμός της Νίκης και της μεγάλης Ανατροπής στο δήμο Πύργου»

Στάθης Καννής- υποψήφιος δήμαρχος Πύργου

Το ψηφοδέλτιό του κατέθεσε πρώτος το Σάββατο το μεσημέρι στο πρωτοδικείο Ηλείας ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής, πλαισιωμένος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και με το χαμόγελο της ελπίδας που αξίζει να δώσουμε σε τούτο τον τόπο.

Ο κ. Καννής ,αναφέρθηκε στον μεγάλο αγώνα ανατροπής στον Δήμο Πύργου και κάλεσε τους δημότες να συμπορευθούν με την παράταξή του για ένα καλύτερο αύριο. «Ο συνδυασμός «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» πολυσυλλεκτικός και δυναμικός αποτελεί την εγγύηση μιας ανοδικής πορείας, που με όρεξη για δουλειά, σύνεση και ποιότητα λόγων και πράξεων μπορεί να οδηγήσει τον Πύργο, την Ωλένη, τον Ιάρδανο και τον Βώλακα στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου. Έχουμε ένα πλήρη και δυνατό συνδυασμό, ικανό να αναλάβει με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα τις τύχες του Δήμου Πύργου.»

Λάμπης Αριστειδόπουλος- υποψήφιος δήμαρχος Πύργου

Με χαρά και αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα, ολοκληρώθηκε η κατάθεση του συνδυασμού «Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης» την Κυριακή το πρωί από τον επικεφαλής Λάμπη Αριστειδόπουλο και την παράταξη του που τόνισε:.
« Είναι ένας συνδυασμός που απαρτίζεται από νέους, ικανούς και άφθαρτους συμπολίτες μας με όραμα και διάθεση προσφοράς για τον τόπο. Ο συνδυασμός είναι πλήρης και οι υποψήφιοι μεταφέρουν το μήνυμα της ενότητας και της νίκης σε κάθε γωνιά του Δήμου Πύργου.»

Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Πύργου – Χρήστος Γιαννόπουλος

 Το Σάββατο 4-5-2019 η Λαϊκή Συσπείρωση Πύργου κατέθεσε το ψηφοδέλτιο στο Πρωτοδικείο Ηλείας. Ο επικεφαλής και  υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γιαννόπουλος μεταξύ άλλων επισήμανε:
«Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη ψήφος που θα παραμείνει η ίδια και μετά τις εκλογές. Χωρίς στρογγυλέματα ή εξομαλύνσεις. Χωρίς συμβιβασμούς. Επειδή η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη δημοτική παράταξη που δίνει στους ψηφοφόρους την εγγύηση ότι αυτά που τους λέει σήμερα θα είναι και τα ίδια και αύριο. Απαιτείται ωστόσο  μαζική συμμετοχή όλων των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας και την αγωνιστική διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης μέσα στην πόλη που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.»

Σάκης Γεωργόπουλος- υποψήφιος δήμαρχος  Πηνειού

Πρώτος κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Διονύσης  Γεωργόπουλος το Σάββατο στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας τον συνδυασμό του «Νέα Δύναμη Προοπτικής» για τον δήμο Πηνειού, συνοδευόμενος από τις κυρίες Κοντούλη Χρυσοβαλάντω και Νικητοπούλου Γιώτα, οι οποίες είναι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι και δικηγόροι παράλληλα.

Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού κύριος Διονύσιος Γεωργόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι

«. Στο ψηφοδέλτιο μας μετέχουν συνδημότες ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης που τους ενώνει η διάθεση για προσφορά και η θέλησή τους να εργαστούν για το Δήμο μας, με ήθος και ανιδιοτέλεια. Είμαστε περήφανοι για το ψηφοδέλτιο μας. Είναι ψηφοδέλτιο Νίκης, ελπίδας και Οράματος. Η κοινωνική δυναμική που απηχεί ο συνδυασμός της «Νέα Δύναμη Προοπτικής», μας κάνει να αισθανόμαστε αισιόδοξοι ότι θα μας δώσει την ευκαιρία, με ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή, να αναλάβουμε τα ηνία του Δήμου».

Γιώργος Παναγιωτόπουλος- υποψήφιος δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης

Στην κατάθεση του Συνδυασμού «Απόφαση Δημιουργίας» για τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης προχώρησε το πρωί της Κυριακής στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας και ο επικεφαλής Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

Στη δηλωσή του τόνισε ότι “Μια νέα μέρα για την κοινωνία του Δήμου μας ελπίζουμε να ανατείλει. Με πολιτικό πολιτισμό, με αρχές και προγραμματικές θέσεις θα πορευτούμε μέχρι τις εκλογές.

Καλή δύναμη και στους άλλους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις εκλογές για τον Δήμο μας. Νιώθω τη βεβαιότητα ότι όλοι μας, με αίσθημα ευθύνης θα προσφέρουμε στο προεκλογικό κλίμα, πολιτικό πολιτισμό, όπως αρμόζει άλλωστε στην κοινωνία του 2019”.

Γιώργος Γεωργιόπουλος – υποψήφιος δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας

Με τον μέγιστο δυνατό αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, συνολικά 41, κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ηλείας από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργο Γεωργιόπουλο το ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΟΛΥΜΠΙΑ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ”.

Σε δηλώσεις του μετά την κατάθεση του συνδυασμού ο κ. Γεωργιόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι :
«Έχουμε την βεβαιότητα ότι αποτελεί ένα ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.
Είναι ένας συνδυασμός ανεξάρτητος, αδέσμευτος, αξιόμαχος, που απαρτίζεται από συνολικά 41 αξιόλογους και δυναμικούς συμπολίτες μας, τον μέγιστο αριθμό που είχαμε δυνατότητα να καλύψουμε. Από αυτούς, οι 25 είναι άντρες και οι 16 γυναίκες. Είναι ένας συνδυασμός πολυσυλλεκτικός, με πλήρη αντιστοίχιση στην κοινωνία, με έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης αλλά και πολλούς νέους ανθρώπους με ανεξάντλητη όρεξη και διάθεση για προσφορά στον τόπο που όλοι αγαπάμε.
Από αυτή τη στιγμή ξεκινάμε την τελική φάση του αγώνα μας όπου όλοι μαζί, μέσα από τη συνεχή μας επαφή με τους δημότες της Αρχαίας Ολυμπίας, θα επικοινωνήσουμε το πρόγραμμα και τις θέσεις της παράταξής μας “πόρτα – πόρτα” για τα μεγάλα θέματα που θα κληθούμε να διαχειριστούμε ως Δημοτική Αρχή!».

Γιώργος Αηδόνης-υποψήφιος δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας

Ο υποψηφιος δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Αηδόνης κατέθεσε χθες το πρωί στο Πρωτοδικείο Πύργου το ψηφοδέλτιό του για τον συνδυασμό του «ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΩς» και όπως τόνισε «είναι ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής, που σκόρπισε  αισιοδοξία και ελπίδα για την επόμενη μέρα στο Δήμο. Ψηφοδέλτιο άξιων και ικανών ανθρώπων, που ξέρουν να διεκδικούν και να κερδίζουν. Ένα ψηφοδέλτιο  που συνδυάζει την εμπειρία με τη νέα γενιά. Ένα ψηφοδέλτιο από πολίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται  ανάμεσά μας. Με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές σκέψεις και απόψεις, που μοιράζονται όμως ένα κοινό στόχο να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής όλων των συμπολιτών μας, να εργαστούν ακατάβλητα, να δημιουργήσουν ανάπτυξη και να φέρουν την Ολυμπία στην θέση που της αξίζει. Είναι το ψηφοδέλτιο  που θα κάνει τη διαφορά ανανεωμένο, ισχυρό, ελπιδοφόρο, νικηφόρο!!!»

 

Λαϊκη Συσπείρωση Αρχαίας Ολυμπίας- Γιώργος Τζαβάρας

Το πρωί της Κυριακής ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Τζαβάρας, κατέθεσε το συνδυασμό στο Πρωτοδικείο Ηλείας.

Συνοδευόμενος από συνεργάτες και συνυποψήφιούς του πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου, με πλήρες ψηφοδέλτιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος