FOLLOW US: facebook twitter

Με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η “Olympic Port Market”

Ημερομηνία: 01-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

georgiopoulos

Την διοργάνωση της πρώτης ετήσιας έκθεσης τόνωσης της τοπικής αγοράς της Ηλείας, της “Olympic Port Market”, στηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Γιώργο Γεωργιόπουλο, να έχει ήδη ενημερωθεί αναλυτικά για τους σκοπούς και τις δράσεις της από τον Project Manager της «Local Plus» και Διευθυντή της έκθεσης  Δημήτρη Κούτρα, η οποία θα διεξαχθεί στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που συνδιοργανώνουν η ΔΗ.Κ.ΕΠ. και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

 Ο κ. Γεωργιόπουλος τόνισε σε δήλωσή του με αφορμή τον προγραμματισμό της έκθεσης, που θα φιλοξενηθεί στο Κατάκολο από τις 24-28 Ιουλίου, ότι «το λιμάνι του Κατακόλου αποτελεί κύτταρο ανάπτυξης και εξωστρέφειας και είναι γνωστό το έμπρακτο ενδιαφέρον της Π.Δ.Ε γι΄ αυτό.

 Οι παράγοντες της τοπικής οικονομίας, μέσα από την συμμετοχή τους στην έκθεση μπορούν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα μοναδικά φυσικά πλεονεκτήματα της περιοχής και τα τοπικά προϊόντα και ταυτόχρονα να αναδείξουν τις δυνατότητες χρήσης και εκμετάλλευσης σημαντικών έργων  που έγιναν στο λιμάνι και όσων ακόμα έχουν προγραμματιστεί, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η έκθεση καθώς και άλλες ανάλογες δράσεις που πρέπει να υλοποιηθούν στο Κατάκολο, μπορεί να προσφέρει τη δυναμική που απαιτείται, αφού ως φαίνεται έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου της Ηλείας και όχι μόνο.

Η ΠΔΕ και η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας στηρίζει δράσεις που προωθούν την εξωστρέφεια και την προοπτική της ανάπτυξης, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, μέσα από την άμεση σύνδεσή της με τον παραγόμενο πλούτο του τόπου”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος