FOLLOW US: facebook twitter

Με ομιλίες τοπικών ιστορικών θεμάτων και συναυλία του Μπάμπη Βελισσάριου η καλοκαιρινή εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου Δίβρης

Ημερομηνία: 31-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Την ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση ιστορία, πολιτισμού και ψυχαγωγίας (κορονοϊού επιτρέποντος και άλλων ενδεχόμενων συγκυριών», αναγγέλλει το ΠΜΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΒΡΗΣ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα, στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δίβρης που είναι ελεγχόμενος και περιφραγμένος και βεβαίως με την πλέον  αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας της ΥΓΕΊΑΣ του κοινού.

Μπάμπης Βελισσάριος: Η απίθανη πορεία από την όπερα και τη Βίκυ ...

Αν και το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος ομιλίες με τα εξής θέματα τοπικής ιστορίας: Η Διβριώτισσα γυναίκα στο διάβα των αιώνων, ΒΟΥΛΑ ΙΩ ΜΑΡΚΟΥ η πρώτη Ελληνίδα  πρόεδρος κοινότητας το 1954 και η αγρότισσα μάνα της ορεινής Ηλείας. Το δεύτερο μέρος είναι μουσικό και καλλιτεχνικό καθώς ακολουθεί συναυλία με μουσική και τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο και όχι μόνο με τους κορυφαίους ΜΠΑΜΠΗ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟ στο τραγούδι, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στο μπουζούκι και ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ στο πιάνο. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, θα προσφερθεί το καθιερωμένο «Διβριώτικο φίλεμα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος