FOLLOW US: facebook twitter

Με μουσικές, χορούς και πυροτεχνήματα θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο την Κυριακή 8/12 το απόγευμα στον Πύργο

Ημερομηνία: 04-12-2019 | Συντάκτης:

Με μια μεγάλη γιορτή, θα ανάψει και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης, στην κεντρική πλατεία Πύργου την Κυριακή το απόγευμα και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού προσκαλεί όλες και όλους να συμμετέχουν!

Από τις 5 το απόγευμα, οι X-Saltibagos και ξυλοπόδαροι, θα είναι μαζί με τα παιδιά για να κάνουν τα μαγικά τους, ενώ οι μαθητές και μαθήτριες από τις σχολές χορού «Χοροκίνηση» Πόπης Παναγοπούλου, κλασσικού και σύγχρονου χορού Νατάσας Ζούμη Αγγελακοπούλου, «Shallwedance» σχολή χορού Δήμητρας Μπέρτσου, μπαλέτου και σύγχρονου χορού Εβίτας Κεραμιδά, Σωματείο ρυθμικής και αθλητικού χορού Σβετλάνα-Φωτεινής Λαινοπούλου, Σχολή χορού Ζωής Ανδρίτσου, Ακαδημία αθλητικού χορού «Dancelife steps»  Μαρίας Πολίτη, θα παρουσιάζουν χορευτικά γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, δίνοντας ρυθμό στη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγεννων.

Αμέσως μετά στις 7.30, μέσα σε μουσικές και πυροτεχνήματα αλλά και φαναράκια που θα φεύγουν στον ουρανό, θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Η όμορφη βραδιά θα κλείσει με τη μοναδική Banda Morena που θα τραγουδήσει ξεσηκώνοντας τον κόσμο όπως μόνο αυτή ξέρει!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος