FOLLOW US: facebook twitter

Με μουσικές, χορό και τραγούδια καλωσόρισαν το καλοκαίρι!

Ημερομηνία: 15-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

10nip-giorti2016c

Αποχαιρετιστήρια γιορτή στο 10ο Νηπιαγωγείο Πύργου

«Μέσα απ’ τα παραμύθια του Αισώπου,

τα παλιά, ζώα, έντομα, πουλιά,

θα’ ρθούνε να μας πούνε ιστορίες, μύθους, γνωμικά.

Γιατί τελείωσε και τούτη η χρονιά,

Καλοκαίρι έφτασε ξανά…»

10nip-giorti2016

Μια υπέροχη σχολική χρονιά, έφτασε στο τέλος της και οι λιλιπούτειοι μαθητές του 10ου Νηπιαγωγείου Πύργου, την αποχαιρέτησαν με τον πιο όμορφο τρόπο, καλωσορίζοντας ταυτόχρονα, με τραγούδια και μουσικές, το καλοκαίρι.

Η γιορτή που προετοίμασαν μαζί με τις Νηπιαγωγούς τους, Κατερίνα Πολύτσογλου και Ελένη Σταυροπούλου, και την οποία εμπνεύστηκαν από το περιβαλλοντικό πρόγραμμα που υλοποίησαν στη διάρκεια της χρονιάς με θέμα τα ζώα, σκόρπισε συγκίνηση και πολλά χαμόγελα και εντυπωσίασε όλους όσους την παρακολούθησαν. Μια γιορτή λοιπόν, αφιερωμένη στα ζώα και τους τρείς μύθους του Αισώπου,  «Η αλεπού και τα σταφύλια», « Ο λαγός και η χελώνα» και «Ο μέρμηγκας και ο τζίτζικας».

10nip-giorti2016b

Η έναρξη μάλιστα, έγινε με ένα μοναδικό χορευτικό από τα κοριτσάκια του σχολείου που χόρεψαν τον υπέροχο σισιλιάνικο χορό ταραντέλα κρατώντας ντέφια στολισμένα με κορδέλες.

Όμορφα, έμμετρα στιχάκια, με χιούμορ αλλά και σοφία απαγγέλθηκαν από τους μικρούς χαριτωμένους μαθητές, εμπλουτισμένα βέβαια με την απαραίτητη μουσική και  τραγούδια αλλά κυρίως τους χορούς που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εορταστικής εκδήλωσης του συγκεκριμένου Νηπιαγωγείου.  Μουσικές και δρώμενα που ξεσήκωσαν τα παιδιά και αιφνιδίασαν ευχάριστα  τους γονείς οι οποίοι απόλαυσαν για άλλη μια φορά το κέφι, τη ζωντάνια αλλά και το δέσιμο όλης της μικρής αυτής ομάδας των μαθητών και των δύο νηπιαγωγών.

10nip-giorti2016d

Η επιβράβευση, των προσπαθειών τους για την όμορφη παρουσίαση, ήρθε στο τέλος, με το καλύτερο κέρασμα που όλα τα παιδιά λατρεύουν. Ένα χωνάκι παγωτό και ένα δυνατό αποχαιρετισμό για Καλό Καλοκαίρι!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος