FOLLOW US: facebook twitter

Με Μοσχογιάννη στον πάγκο η Θύελλα

Ημερομηνία: 07-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με τον Φωντα Μοσχογιαννη θα πορευτει στην τεχνική ηγεσία τη νεα σεζόν η Θύελλα Καταραχιου. Ο 44χρονος Πυργιωτης προπονητής συμφωνησε να αναλάβει την ομαδα του Πύργου ενόψει του νεου πρωταθληματος της Α1.

Η ανακοίνωση της Θύελλας:

“Η διοίκηση της Θύελλα Καταρραχίου Πύργου , καλωσορίζει και επίσημα τον νέο προπονητή της ομάδας μας Φώντα Μοσχογιάννη και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του”!

Ο Ξενοφώντας Μοσχογιάννης γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 1977 στο Πύργο Ηλείας, ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα από τον Πανηλειακό το 1994, και έμεινε στον Πύργο μέχρι το 2002 αγωνιζόμενος στην Α΄ Εθνική. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΟΦΗ για τρία χρόνια από το 2002 ως 2005, ακολούθησε μια σεζόν στην Κέρκυρα για πάει στον Αστέρα Τρίπολης.
Από τους Αρκάδες πήγε μια σεζόν δανεικός στον Εθνικό Πειραιώς, ενώ στην ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε και την επόμενη σεζόν. Την επόμενη διετία από το 2010-12 αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική με την φανέλα του Πανόπουλου ομάδα της Ηλείας. Τελευταία ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Σπάρτη από το 2012 ως το 2014.

Από ποδοσφαιριστής προπονητής Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε το 2014 από την Νίκη Τραγανού όπου έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 στην Α1 Ηλείας, στην συνέχεια πήγε στον Πανηλειακό όπου αρχικά ήταν βοηθός του Σπύρου Αντωνόπουλου, στην συνέχεια έγινε πρώτος προπονητής και κατέκτησε το Σούπερ Καπ με 1-0 επί του Ξενοφών Κρεστένων. Μετά τον Πανηλειακό συνέχισε στον Α.Ο. Μακρισίων.

Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία μια δημιουργικη και προπαντων γεμάτη χρονιά με υγεία.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος