FOLLOW US: facebook twitter

Με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου απειλεί ο πρόεδρος Αφιδνών

Ημερομηνία: 07-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Για «διάλυση», «ανοργανωσιά» και αδιαφορία καταγγέλλει ουσιαστικά τους αρμόδιους για τη διαχείριση των πυρκαγιών ο πρόεδρος της κοινότητας Αφιδνών, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος απειλεί με μηνύσεις.


Οι Αφίδνες και η Ιπποκράτειος Πολιτεία παραδόθηκαν στις φλόγες και μιλώντας στο Mega, ο Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος δήλωσε:

«Είμαι έξαλλος, μόλις λήξει αυτή η κόλαση, θα κάνω μήνυση κατ’ αγνώστων και αν υπάρχει δικαιοσύνη, πιστεύω πως θα αποδοθούν ευθύνες».

Υποστήριξε ότι «είναι ανοργάνωτα και διαλυμένα τα πάντα» και επανέλαβε ότι οι εκκλήσεις του για εναέρια μέσα έπεσαν σε αυτιά μη ακουόντων.

«Έχω ζητήσει επανειλημμένα εναέρια μέσα να σβήσουν τη φωτιά στη χαράδρα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, θα περάσει η φωτιά και θα καούν 15 κατοικίες», είπε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει υδροφόρα, επιχειρούν δέκα εθελοντές από χθες χωρίς νερό και παίρνουν νερό από τις πισίνες. Ένα ελικόπτερο μόνο πηγαινοέρχεται».

«Στο μοναστήρι της Βαϊοφόρου στη χαράδρα που βρίσκεται από πίσω, καίγεται εδώ και ώρες. Αν περάσει τη χαράδρα θα καούν 10 κατοικίες. Χρειάζονται επίσης υδροφόρες. Πρέπει να πάνε για να γεμίσουν τα πυροσβεστικά των εθελοντών», συμπλήρωσε.

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος