FOLLOW US: facebook twitter

Με μεγάλη συμμετοχή η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ελαιώνα – Αγίων Αποστόλων «ο Άγιος Τρύφωνας» στον Ελαιώνα  

Ημερομηνία: 01-11-2022 | Συντάκτης:

27 χρόνια προσφοράς για τον συνάνθρωπο

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Τ.Κ Ελαιώνας Πύργου, με πρωτοβουλία του δραστήριου Συλλόγου Εθελοντών αιμοδοτών Ελαιώνα – Αγίων Αποστόλων «ο Άγιος Τρύφωνας» που μετρά μια αξιοζήλευτη πορεία 27 χρόνων εθελοντικής αιμοδοσίας, προσφοράς και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο, με τη στήριξη πάντα του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

  Τους εθελοντές αιμοδότες που άγγιξαν τους 30, μεταξύ αυτών και αρκετοί νέοι άνθρωποι και νέοι μάλιστα αιμοδότες που πατάνε στα βήματα των παλαιότερων αιμοδοτών, πέρασε από τον απαιτούμενο ιατρικό έλεγχο, η βιοπαθολόγος του Σταθμού Αιμοδοσίας του ΓΝ Ηλείας κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη και ακολούθησε η αιμοδοσία με την συμβολή του νοσηλευτικού προσωπικού.  Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από το πρωί ως το μεσημέρι στον εσωτερικό χώρο του Ιερού Ναού « Η Κοίμηση της Θεοτόκου» με στόχο «να κεράσουν λίγο από το αίμα τους όσους το έχουν ανάγκη», αφού αυτό ήταν και το σλόγκαν που επέλεξε γι αυτή την συγκεκριμένη αιμοδοσία ο σύλλογος.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Κανελλόπουλος ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την συμμετοχή στην αιμοδοσία ευχαρίστησε όλους τους συγχωριανούς του που εδώ και 27 ολόκληρα χρόνια προσφέρουν αίμα για όσους συνανθρώπους μας το χρειάζονται. Παράλληλα ευχαρίστησε και το ιατρικό και :νοσηλευτικό προσωπικό της αιμοδοσίας του Γ.Ν Ηλείας που όλα αυτά τα χρόνια είναι στο πλευρό τους. Τους εθελοντές αιμοδότες και τον Σύλλογο ευχαρίστησε από την πλευρά της και η κ Ζαχαριαδάκη επισημαίνοντας την ύψιστη σημασία της προσφοράς αίματος αλλά και τις τεράστιες ανάγκες που έχει για αίμα το Νοσοκομείο Πύργου καλώντας όλους τους πολίτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος