FOLLOW US: facebook twitter

Με μεγάλη επιτυχία η 2η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηλείας – “Προάγουμε το κοινωνικό πρόσωπο της αστυνομίας”

Ημερομηνία: 20-10-2022 | Συντάκτης:

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηλείας  που πραγματοποιήθηκε στην Αμαλιάδα, με ικανοποιητική συμμετοχή και την συγκέντρωση αρκετών μονάδων αίματος.

Το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Ηλείας αναφέρει σχετικά: “Οι αστυνομικοί ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας οφείλουμε να προάγουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας με συνεχείς δράσεις. Στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αμαλιάδας, μέσα από μια ολιγόλεπτη και συνάμα ανώδυνη διαδικασία προσφέραμε το πολυτιμότερο δώρο στον συνάνθρωπο την ιδια την ζωή. Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται, μόνο προσφέρεται για αυτό μέσα απο αυτήν την διαδικασία μεταφέραμε στην κοινωνία το μήνυμα της παναθρώπινης αλληλεγγύης.

  Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συναδέλφους και φίλους για την συμμετοχή τους καθώς και στην διευθύντρια αιμοδοσίας του Γ.Ν Αμαλιάδας κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Γιάννα για την αγαστή συνεργασία, επιπροσθέτως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή τους την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, τοπικό παράρτημα Ηλείας καθώς και τον σύνδεσμο αποστράτων Αστυνομικών του νομού.

  Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους εφημέριους του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αμαλιάδας για την παραχώρηση του πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού όπου έλαβε χώρα η εθελοντική αιμοδοσία.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος