FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία το Bazaar του Συλλόγου ΑμΕΑ «Ήλις» στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή: Ήταν μια υπέροχη γιορτή!

Ημερομηνία: 26-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Σε μια υπέροχη γιορτή, εξελίχθηκε το bazaar του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμΕΑ «Ήλις» το απόγευμα της Κυριακής στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή που περιελάμβανε έκθεση με χειροποίητες κατασκευές των παιδιών αλλά και πολύ χορό!

Η πρόεδρος του Συλλόγου Αγαθή Ρηγοπούλου, στο σύντομο χαιρετισμό της, μίλησε για το στοίχημα που έβαλαν οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους πριν μερικούς μήνες, να έχουν φτιάξει στο τέλος του προγράμματος των εικαστικών τόσες δημιουργίες ώστε να τις εκθέσουν. «Όπως βλέπετε τα καταφέραμε με την βοήθεια της ακούραστης και γεμάτης αγάπης δασκάλας μας που προσέφερε για 3η χρονιά, κάθε εβδομάδα εθελοντικά τις γνώσεις της στα παιδιά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε όλα τα παιδιά μας ξεχωριστά!».

Στην όμορφη εκδήλωση, μπορούσε κανείς να αγοράσει σε συμβολικές τιμές, υπέροχες δημιουργίες που επιμελήθηκαν τα παιδιά και οι γονείς τους αλλά και να απολαυσουν χορευτικά δρώμενα από την ακαδημία Αθλητικού χορού Dance LifeSteps,την  Παιδική ομάδα Μωραΐτες, αλλά και το ζευγάρι χορού της Σχολής Baila Fuerte από την Καλαμάτα, Ευγενία Ρηγοπούλου και Γιώργο Νικολακόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος