FOLLOW US: facebook twitter

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση της Ακαδημίας Αθλητικού Χορού Dance LifeSteps

Ημερομηνία: 05-07-2019 | Συντάκτης:

Μια πραγματική υπερπαραγωγή χορευτικού θεάματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά, όσοι βρέθηκαν το Σάββατο,22 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, στην ετήσια παράσταση της Ακαδημίας Αθλητικού Χορού Dance LifeSteps!

Ήταν μια εκρηκτική εκδήλωση, που παρά την αφόρητη ζέστη, συγκέντρωσε σχεδόν 3000 θεατές και εισέπραξε το πιο δυνατό τους χειροκρότημα! Η βραδιά ξεκίνησε με τον παρουσιαστή, Κωνσταντίνο Γκελντή, να ζητά μια τεράστια συγγνώμη από το κοινό, καθώς η αρχική εκτίμηση από τον χώρο διεξαγωγής της παράστασης εμπεριείχε κλιματισμό, όμως λίγη ώρα πριν την έναρξη οι συντελεστές της εκδήλωσης και τα μέλη της Dance LifeSteps ενημερώθηκαν για κάποια βλάβη, γεγονός που η κυρία Μ. Πολίτη με δικές της ενέργειες προσπάθησε να αλλάξει μα ήταν μάταιο! Παρ’ όλη τη δυσκολία της υψηλής θερμοκρασίας οι Dance LifeSteppers αποθεώθηκαν και κατάφεραν γονείς, φίλους και όλο το κοινό να χορεύει σε ρυθμούς Μαρίας Πολίτη!

Τις χορογραφίες της παράστασης είχε επιμεληθεί σαφώς η κυρία Μαρία Πολίτη, μα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έδωσε την ευκαιρία στα χορευτικά της παιδιά να αναπτύξουν περαιτέρω το ταλέντο και τη φαντασία τους, δημιουργώντας κάποια από αυτά δικές τους χορογραφίες για τους συμμαθητές τους στην Ακαδημία.  Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης απολαύσαμε χορογραφίες που δημιουργούσαν κλίμα εντυπωσιασμού, όπως ακριβώς ένα άρτιο dance show! Η κυρία Πολίτη πλέον κατέχει την εμπειρία των πολύ επιτυχημένων χορευτικών εκδηλώσεων καθώς βρίσκει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε πολυάριθμες και πρωτότυπες χορογραφίες, πολύωρες προπονήσεις για χορό – αθλητικούς αγώνες, τις υποχρεώσεις της ως κριτή αγώνων, το έντονο φιλανθρωπικό της έργο με φιλική συμμετοχή προς χορευτική κάλυψη άλλων πολιτιστικών γεγονότων και φυσικά το ρόλο της ως μητέρα ενός αγοριού που πραγματικά έλαμψε το βράδυ της παράστασης, τον μικρό Σπύρο!

Επιπλέον, το βράδυ της 22ης Ιουνίου είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την πορεία της Dance LifeSteps, κατά το προηγούμενο έτος, να συγκινηθούμε με τα αφιερώματα της Μαρίας Πολίτη στις επί 10-11 χρόνια μαθήτριές της, να ενημερωθούμε για ότι νέο ετοιμάζει η Ακαδημία με τους κυρίους Φάνη Λεονάρδο και Ηλία Λαδά (Dancing With The Stars) για τη νέα σεζόν, να δούμε ιδιαίτερα ευχάριστες και αστείες στιγμές των παιδιών κατά τη διάρκεια των μαθημάτων… κι όλα αυτά μέσα από τα βίντεο που επιμελήθηκε ο παρουσιαστής της βραδιάς Κωνσταντίνος Γκελντής και εκφώνησε με τη μελωδική της φωνή η Νάντια Μανιάτη από την ΟΡΤ fm. Την φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς είχε για ακόμη μία χρονιά ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, τον οποίο κι ευχαριστούμε για το υλικό που μας παρείχε προς δημοσίευση.

Ωστόσο, η Ακαδημία Αθλητικού Χορού Dance LifeSteps θέλει να ευχαριστήσει για την προσφορά τους, από καρδιάς, τους χορηγούς της παράστασής της: το κατάστημα βρεφικών και παιδικών ειδών Ήρα, τα γυναικεία ενδύματα Σωτηροπούλου, την Οικομηχανική, το Vandal, το κατάστημα Liros Cosmetics με τα ξεχωριστά του καλλυντικά, το Parea Café, γνωστό το φιλανθρωπικό του έργο στην πόλη μας, το καφενείο Κέντρο με τις γευστικότατες ποικιλίες του, τα καταστήματα Duomo και Δε Μονκ στην Κεντρική Πλατεία Πύργου, το πάντα πρωτοποριακό Εν Λευκώ, το Pyrgos Travel, την αγαπημένη μαθήτρια της Ακαδημίας Γιούλη Γάζου και το Nails by Giouli Gazou, το εστιατόριο Τεντζερέδια με την πιο μεγάλη μαγειρική ιστορία στην πόλη μας, τo Café De Facto, την μεγαλύτερη Πρότυπη Προσχολική Αγωγή Ρήγας, τα γευστικότατα γλυκά Σμαρνάκης Patisserie, το Ηλειακό Κέντρο Ανακύκλωσης Τσιπολίτης, την ψησταριά – καφέ μπαρ Σουβlike, τα είδη υγιεινής Πετρόπουλος, το κομμωτήριο Haris Style Icon, που επιμελήθηκε τα υπέροχα χτενίσματα των αθλητριών για τους χορό – αθλητικούς αγώνες, το εστιατόριο  Τριάδα. Επίσης, τη ραδιοφωνική Παραγωγό κυρία Νάντια Μανιάτη, με την τόσο μαγευτική φωνή που μας ταξιδεύει μέσα από τη συχνότητα της ΟΡΤ και την εκπομπή «Μαζί στους 92,3». Τέλος, η Ακαδημία ευχαριστεί θερμά την κυρία Λουϊζίδου με το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων, στην οδό Λετρίνων 15 στον Πύργο, για την επιμέλεια ενδυμασίας της κυρίας Πολίτη και την κυρία Δανίκα Γωγώ (ιδιοκτήτρια των Must Cosmetics), για την επιμέλεια του μακιγιάζ της.

Η Ακαδημία Αθλητικού Χορού ανανεώνει το ραντεβού της για αρχές Σεπτέμβρη και εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος