FOLLOW US: facebook twitter

Μάγεψε το φαντασμαγορικό σόου των αλόγων! – Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 87η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 20-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Εντυπωσίασε το βράδυ του Σαββάτου το φαντασμαγορικό ιππικό σόου δεξιοτεχνίας των πανέμορφων αλόγων στο κατάμεστο από κόσμο Ιππικό Κέντρο της Ανδραβίδας που με τον καλύτερο τρόπο σήμανε και την επιστροφή της Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας, της 87ης στη σειρά που πέρυσι είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας. Μεγάλος ήταν ο αριθμός των συμμετεχόντων ιπποπαραγωγών  από όλη την Ελλάδα, όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να θαυμάσει στην παρέλαση των δεκάδων ίππων, πανέμορφα άλογα διαφόρων φυλών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να απολαύσει το σόου δεξιοτεχνίας έμπειρων καβαλάρηδων! Οι ασκήσεις  ιππικής δεξιοτεχνίας κα αρμονίας των αλόγων  μάγεψαν το κοινό που χειροκρότησε θερμά τους αναβάτες κάθε ηλικίας, πανέμορφες αμαζόνες, παιδιά, ακόμα και ιππείς μεγάλης ηλικίας, ενώ στην παρέλαση συμμετείχαν  και ολόκληρες οικογένειες ή παρέες φίλων ιππικών ομίλων που παρέλασαν με τις άμαξες τους και τα άλογά τους. Ένα πραγματικά πλούσιο υπερθέαμα που στόχο είχε να μυήσει τους θεατές στον μοναδικό κόσμο του αλόγου! Στην παρέλαση των ίππων συμμετείχαν άλογα διαφόρων φυλών Ανδραβίδας, Πηνείας, Ζακυνθινά, Φρειζιάν, Ισπανικά και άλλα, σπάνιας ομορφιάς αλλά και εξυπνάδας, άριστα εκπαιδευμένα.  Μοναδική άτυχη στιγμή, ένα μικρό ατύχημα που συνέβη κατά την παρουσίαση της ιππικής δεξιοτεχνίας με την ανατροπή μιας άμαξας όπου ευτυχώς δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, άλογο και εξωτερικοί χώροι

Η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, για μια ακόμα χρονιά απέδειξε ότι δικαίως ο θεσμός αυτός έχει τόσο μακρά διάρκεια και συγκεντρώνει πανελλαδικό ενδιαφέρον με την ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή ιπποπαραγωγών, ιππικών ομίλων και ιππέων από όλη την Ελλάδα καθώς και θεατών εκτός νομού. Η Ιππική έκθεση ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με την απονομή των επάθλων και την επίδειξη των βραβευθέντων.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, άλογο και εξωτερικοί χώροι

Την 87η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία,  ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του ΝΠΔΔ Ανδραβίδας- Κυλλήνης, την Κοινότητα Ανδραβίδας και τους Ιππικό Όμιλο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τον Ιππικό Σύλλογο ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, ενώ να σημειώσουμε ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα για τον κορονοϊο.

Φωτογραφίες Ανδρέας Μίγκος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, μοτοσικλέτα και εξωτερικοί χώροι

Μοναδική άτυχη στιγμή, ένα μικρό ατύχημα που συνέβη κατά την παρουσίαση της ιππικής δεξιοτεχνίας με την ανατροπή μιας άμαξας όπου ευτυχώς δεν είχε τραυματισμούς.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, άλογο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και άλογο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άλογο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άλογο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άλογο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άλογο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άλογο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν ιππασία, άτομα που στέκονται, άλογο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και πλήθος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος