FOLLOW US: facebook twitter

Με Μάλμε ή Ρέιντζερς ο Ολυμπιακός, αν περάσει την Λουντογκόρετς

Ημερομηνία: 02-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H Μάλμε κατέκτησε πέρσι το 21ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, ενώ η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ ήταν… σαρωτική στη λίγκα της Σκωτίας, αφού βγήκε άνετα πρώτη με 102 βαθμούς.  Επίσης, στη Μάλμε αγωνίζεται ο Αντόνιο Τσόλακ, ενώ ξεχωρίζει η παρουσία του έμπειρου Όλα Τόιβονεν. Εξαιρετικοί θεωρούνται επίσης οι Ανέλ Αχμέντοβιτς και Άντερς Κρίστιανσεν, ενώ η Μάλμε απέκλεισε νωρίτερα την Ρίγα και την Ελσίνκι. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιον Νταλ Τόμασον, που προτιμά κυρίως το 4-2-3-1.

Στην άλλη μεριά, οι Ρέιντζερς βρήκε στο πρόσωπο του Τζέραρντ τον ιδανικό άνθρωπο για την αποστολή της επιστροφής στη κορυφή, ενώ καλύτερος παίκτης της ομάδας θεωρείται ο Τζέιμς Ταβερνιέρ, που, αν και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, μέτρησε πέρσι 19 γκολ και 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Αρκετά ποιοτικοί θεωρούνται επίσης οι
Γκλεν Καμαρά, Ράιαν Κεντ και Τζο Αρίμπο, ενώ στο ρόστερ βρίσκεται και ο Ιάνις Χάτζι, γιος του θρύλου της Ρουμανίας και συνολικά του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, ο Ολυμπιακός πρέπει να παλέψει και να δώσει το μάξιμουμ για να καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης, όμως για την ώρα προέχει η διπλή «μάχη» με την Λουντογκόρετς, για τον τρίτο προκριματικό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα ζευγάρια των πλέι-οφ, όπως προέκυψαν από την σημερινή (2/8) κλήρωση:

Πηγή: sdna.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος