FOLLOW US: facebook twitter

Με λαμπρότητα η επέτειος του “ΟΧΙ” στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 29-10-2022 | Συντάκτης:

Με κάθε επισημότητα και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ στην πόλη της Αμαλιάδας. Το πρωί τελέστηκε δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο υποδιευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας Χαράλαμπος Αδαλόγλου. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και κατάθεση στεφάνων από τους φορείς της πόλης.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη παρέλαση στις οδούς Καλαβρύτων και Φιλικής Εταιρείας (αφετηρία στο 1ο Γυμνάσιο στην οδό Φραγκαβίλλας και τερματισμός στην οδό Κολοκοτρώνη) από τους μαθητές και τις μαθήτριες παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό τμήμα Αμαλιάδας, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών).

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, οι επικεφαλής των παρατάξεων του ΔΣ, οι Βουλευτές ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος και ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θοδωρής Βασιλόπουλος εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου. Να σημειωθεί πως με το πέρας της μαθητικής παρέλασης η Δημοτική Αρχή δεξιώθηκε τους καλεσμένους της στο καφέ ELECTUS στο κέντρο της Αμαλιάδας.

Φωτογραφίες Ήλιδα-Κάμπος & Kristo Hasa


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος