FOLLOW US: facebook twitter

Με κεντρικό πρόσωπο τη Σοφία Ζαχαράκη η Ίππική Έκθεση Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 16-09-2022 | Συντάκτης:

-Στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα περιοδεύσει σήμερα η υφυπουργός Τουρισμού

Με κεντρικό πρόσωπο την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, θα πραγματοποιηθεί η φετινή Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, όπως αποκάλυψε πρώτη η «Πρωινή» την περασμένη Δευτέρα, καθώς αποδέχθηκε το σχετικό αίτημα του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Η κ. Ζαχαράκη τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στην Ηλεία, καθώς μας έχει επισκεφθεί αρκετές φορές, θα αφιχθεί σήμερα το μεσημέρι, στις 2:30μ.μ. στο δημαρχείο της Βάρδας, όπου θα την υποδεχθεί ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τα Λουτρά της Αρχαίας Υρμίνης. Το μεσημέρι θα παρατεθεί γεύμα προς τιμήν και στις 5:15 το απόγευμα η Υφυπουργός Τουρισμού θα επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας και τον επιβλητικό γοτθικό ναό της Αγίας Σοφίας στην Ανδραβίδα, ο οποίος αποτελεί το μοναδικό ορατό κατάλοιπο της πόλης, που υπήρξε μεσαιωνική πρωτεύουσα του φράγκικου πριγκιπάτου της Αχαΐας.

Το πρόγραμμά της στην Ηλεία θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή της στην Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας στις 6:20μ.μ., όπου θα ενημερωθεί αναλυτικά για τον θεσμό και την ιστορία του, καθώς μετράει αισίως 88 χρόνια!

Η 88η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας  θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2022, στο νέο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με διοργάνωση από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και χορηγούς τον Όμιλο Φιλίππων Ανδραβίδας «Σπάρτακος» και τον Ιππικό Σύλλογο «Κένταυροι» Ανδραβίδας.

Ήδη άλογα και αναβάτες είναι έτοιμοι να εντυπωσιάσουν το κοινό σε μια Ιππική Έκθεση αντάξια της μακρόχρονης ιστορίας της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος