FOLLOW US: facebook twitter

Με καθυστέρηση ενός μήνα καταβάλλονται τα επιδόματα των 534 ευρώ

Ημερομηνία: 31-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Διαρκής αθέτηση των εξαγγελιών και συστηματική καθυστέρηση καταβολής των επιδομάτων για την πανδημία, όπως αυτό των 534 ευρώ διαπιστώνεται από εργαζόμενους και εργοδότες.

Όπως σημειώνουν παράγοντες της αγοράς, τόσο τα επιδόματα για τους εργαζόμενους σε αναστολή εργασίας και το πρόγραμμα ΣΥΝ- Εργασία όσο και η κρατική συμμετοχή συνολικά στα προγράμματα για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, είναι μόνιμη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις την Παρασκευή 31 Ιουλίου- θεωρητικά- θα καταβληθεί το επίδομα 534 ευρώ του… Ιουνίου. Μάλιστα, επρόκειτο να πληρωθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη 27 και 28 Ιουλίου, όμως για πολλοστή φορά δόθηκε παράταση μερικών ημερών. Αν τελικά, ξεκινήσει η καταβολή την Παρασκευή, θα ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες.  Αντίστοιχη είναι η καθυστέρηση για τους δικαιούχους του προγράμματος ΣΥΝ-Εργασία που μένουν απλήρωτοι.

Τρεις φορές καθυστέρηση το επίδομα Μαΐου

Υπενθυμίζεται ότι το επίδομα του Μαΐου είχε προαναγγελθεί τρεις φορές μέχρι, τελικά, να καταβληθεί. Η δυσαρέσκεια από επαγγελματίες και εργαζόμενους είναι τεράστια καθώς οι πόροι τους, μετά την πανδημία έχουν εξανεμιστεί και είναι αδύνατο κάποιος να προγραμματίσει και εκπληρώσει αξιοπρεπώς τις υποχρεώσεις του όταν το πενιχρό εισόδημα των 534 ευρώ καταβάλλεται με καθυστέρηση ενός μήνα.

Πηγή: tvxs.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος