FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η πρώτη δράση ανταλλαγής παιδικών ειδών με τον σύλλογο Happy virus

Ημερομηνία: 01-11-2021 | Συντάκτης:

– Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: “Θα δημιουργήσουμε μια νέα…επιδημία με τον ιό της αγάπης!”


Μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες του Πύργου βρήκε η πρώτη δράση ανταλλαγής διαφόρων παιδικών ειδών που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου με τον σύλλογο Happyvirus. Δεκάδες γονείς με τα παιδιά τους έσπευσαν από το πρωί χθες, στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, να προσφέρουν ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, βρεφικά είδη και ότι άλλο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 16 ετών, ενώ ταυτόχρονα μπορούσαν να “ανταλλάξουν” την προσφορά τους με άλλα είδη που είχαν ανάγκη.

Για πρώτη φορά, διοργανώθηκε από τον Δήμο Πύργου η δράση ανταλλαγής προσφοράς και αγάπης, σε συνεργασία με τον σύλλογο Happyvirus, το Γραφείο Εθελοντισμού, τον ΔΟΠΠ και την ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ, με στόχο να επαναλαμβάνεται κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα, και να καλυφθούν ανάγκες όλων των ηλικιών.

Στο χώρο βρέθηκε και ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος όπου συνεχάρη όλους τους συνεργάτες και συντελεστές αυτής της ευαισθητοποιημένης προσπάθειας. Η άμισθη σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού-Τουρισμού και Προβολής Φλώρα Παπαγιαννάκη μαζί με τις εθελόντριες της δράσης φρόντισαν όλες τις λεπτομέρειες και εξυπηρετούσαν τον κόσμο που ήρθε να προσφέρει τα παιδικά είδη.

“Στον Πύργο θέλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα…επιδημία!ΤονHappyvirus, το ιό της αγάπης!” δήλωσε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ευχαριστώντας όλους τους πρωτεργάτες της δράσης και τους πολίτες για την ένθερμη ανταπόκρισή τους. “Είναι μια “επιδημία αγάπης” και υπάρχει μια πολύ θερμή ανταπόκριση πολιτών που ήρθαν να προσφέρουν πράγματα και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Σε όλη αυτή τη δράση συμμετέχουν τα νομικά πρόσωπα του Δήμου και είμαστε σταθερά δίπλα στον συνάνθρωπό μας. Κανένας δεν είναι μόνος του στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα υγιές και ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά, ασφάλεια και ψυχική ισορροπία για τις γυναίκες, υποστήριξη των ατόμων της τρίτης ηλικίας…Στηρίζουμε τον άνθρωπο και τις ανάγκες του”.

Για την παρθενική αυτή δράση στον Πύργο μίλησε και το μέλος του HappyvirusΚατερίνα Τσιρώνη η οποία ανέφερε ότι πρόκειται για μια δράση ανταλλαγής χαράς και προσφοράς και πως σύντομα θα υπάρξει σχετική ομάδα στο facebookγια την ενημέρωση των πολιτών.

Για την ανταπόκριση του κόσμου μίλησε και ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Πλεμμένος τονίζοντας ότι στόχος τους είναι να καθιερωθεί ως δράση προσφέροντας αγάπη και αλληλεγγύη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος